Del denne histore, vælg din platform!

Afsnit 41: Hvad skal vi kalde barnet? Agil transformation or not?

Hvorfor kalder vi det egentlig for en agil transformation? Er det overhovedet to gode ord, til udgøre titlen på jeres initiativ? En transformation er vel noget der starter og stopper igen og er målet overhovedet at blive agile eller er det blot et middel til at nå et mål?

Udenfor skinner solen i skrivende stund. Det kan på ingen måde hindre en god lytteoplevelse: grib headset og en pude til ryggen, find et spot præcis hvor du har det bedst og sæt dig godt til rette. Måske med en blok og en blyant. Ellers kan du altid lytte til de kloge ord igen og igen.

Kommentarer til dagens samtale?

Vi har ingen øl i studiet i dag, men har kaffe på kanden, så vi, Morten og Stefan, kan undre os højlydt over fordele og ulemper ved dette begreb: agil transformation.

Skulle du efterfølgende have tanker eller spørgsmål du ønsker at dele, så skriv endelig i feltet herunder. Vi elsker at nørde i begreberne og hører meget gerne input og kommentarer fra vores lyttere.

Hvad skal vi læse?

For at imødekomme spørgsmålet fra mange af vores kunder, har vi sat en læseliste sammen. Den er på ingen måde komplet – agil transformation udvikler sig jo, så se den som et udgangspunkt og inspiration til at komme videre med begrebet.

Her finder du blandt andet noget om ledelseskriser og medarbejderperspektiv, om virksomheder der trives i usikre miljøer eller ej og om grundbogen for agile coaches.

God læselyst!

👉 Find podcasten i din favorit podcast-app eller på ugilic.dk/podcast

👉 Link op med dine værter på Linkedin:

– Sidse Stausholm – www.linkedin.com/in/sidsestausholm/

– Morten Ankjær – www.linkedin.com/in/ankjer/

– Stefan Lenskjold Grønbek – www.linkedin.com/in/lenskjold/

Leave A Comment