Intro til scrum og agile

Hvad dækker begrebet “Agile” egentlig over? Hvilke problemstillinger er metoden egnet til at løse, og hvordan adskiller det sig fra traditionel projektstyring? I vores heldagsworkshop med intro til scrum og agile, tager vi udgangspunkt i det agile mindset.

På workshoppen introducerer vi, hvordan den agile tilgang ændrer på den måde vi strukturerer, kommunikerer og driver softwareudvikling på. Det giver et stærkt grundlag og et fælles udgangspunkt for at implementere den agile arbejdsform, herunder brugen af scrum, i jeres organisation.

Workshop

Selve filosofien bag agile og scrum er let at forklare, men svært at implementere. Det er derfor en stor fordel, selv at prøve at arbejde ud fra denne tilgang til projektet. Workshoppen ‘Intro til scrum og agile’ indeholder derfor også konkrete øvelser, som giver deltagerne et grundigt indblik i principperne og værdierne bag den agile arbejdsform. Det klæder deltagerne godt på, til at arbejde videre i deres egne teams.

Det får du med workshoppen:

Agil transformation

Vi hjælper jer med at introducere Agile sikkert og pragmatisk, så kunderne mærker en positiv effekt. ante, ac fermentum orci mattis et.

Leadership Coaching

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Agile coaching

Vi hjælper jer med at få de Agile værdier og principper til at skabe værdi for jer, i jeres kontekst.

Kurser & træning

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Agile Coach uddannelse

Vi uddanner jeres interne agile coaches så de kan guide og drive jeres agile transformation videre.

Agile roller

I får øjeblikkeligt erfarne og sikre hænder til at varetage kritiske agile roller og løfte de omkringværende.