Agile Coach uddannelse

Vi sammensætter et skræddersyet uddannelsesforløb for jeres interne Agile Coaches. Vi tager udgangspunkt i jeres konkrete situation og imødekommer jeres behov bedst, ved at tilpasse vores uddannelse og træning til jeres kontekst, sammen med jer.

Herunder ses 2 konkrete eksempler på uddannelsesforløb vi har gennemført for interne agile coaches. Disse fungerer som inspiration og oplæg til dialog, om hvordan vi bedst sammensætter et uddannelsesforløb specifikt for jeres interne agile coaches.

Vi har løftet de interne agile kræfter hos mere end 50 forskellige organisationer

Konkrete, praktiske erfaringer understøttet af dyb faglighed

Mange har en Scrum eller en SAFe certificering i dag, men teorien er én ting, praksis er ofte noget andet. Vi vil skabe langtidsholdbare resultater for jer og sikre at i får hele udbyttet af Agile. Vi tror på, at det er praktiske erfaringer med Agile der mangler. Derfor er alle modulerne i vores agile coach træning, bygget op omkring vores erfaringer fra hvad der virker i praksis. Fra hvert modul vil du få konkrete og implementerbare erfaringer fra praksis og indsigt i hvordan teorien underbygger dette – så I kan eje og lede forandringen.

Modulbaseret & tilpasset jeres behov

Få et overblik over de mange forskellige moduler, der kan indgå i et træningsforløb for jeres agile coaches. Når vi sammensætter et træningsforløb, gør vi det ud fra dialog med jer og indsigt i jeres kontekst. I stedet for en standard, får i træning der er tilpasset jeres behov og ønsker. Få et overblik over de moduler, der kan indgå i et træningsforløb for jeres interne agile coaches, lige her.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at vide mere om Ugilics Agile Coach træning, så benyt endelig kontaktformularen herunder eller ring til os.

Kontakt os og...

Lad os sammensætte et uddannelses- og træningsforløb for jeres agile coaches sammen – så i får et forløb der er tilpasset jeres udgangspunkt og kontekst. Det får i mest mulig værdi ud af og det bedste resultat for både agile coaches og jeres organisation.