Det agile team

Får I det maksimale udbytte af jeres agile teams? Har jeres scrum-teams stadig udfordringer med at levere helt færdige og brugbare produkter efter de enkelte sprint?

Løsningen er næppe mere fokus på metode eller teori, men derimod hjælp fra en erfaren, nærværende rådgiver, der kan hjælpe teamet hands-on med at optimere processen fra ide til leveret software. Vi har en pragmatisk tilgang til implementering af de agile rammeværk, og årevis erfaring med at få det til at virke i praksis.

Hvad kan vi tilbyde?

Står I over for en kommende omstilling til agil udvikling og projektledelse, eller har I allerede anvendt metoderne inden for scrum i flere år? Uanset hvor i processen I befinder jer, kan vi i tæt samarbejde med jer få identificeret jeres behov og derefter komme med nogle konkrete anbefalinger, der kan hjælpe jer godt videre i processen.

Hjælp til den agile omstilling

Vi hjælper typisk vores kunder med at:

  • Kortlægge “as is”-situationen ved at udføre en række målinger, der klarlægger den agile modenhed i afdelingens teams og give anbefalinger til de næste fokusområder
  • Give sparring, coaching og videndeling, herunder at udføre 1:1-sparring med udvalgte medarbejdere, der skal være ambassadører for den nye måde at arbejde på.
  • Tilbyde den relevante kompetenceudvikling til eksempelvis Scrum Masters og Product Owners.
  • Rådgive om praktisk anvendelse af de forskellige udviklingsmetoder og rammeværk til brug for agil implementering og test.

Vores ydelser

Intro til scrum & agile

Hvis I ønsker at udbrede kendskabet til scrum og agile i jeres virksomhed, har vi mange års erfaring med at introducere scrum og agile på en måde, der aktivt inddrager brugerne. Det kan både være i form af teori og praktiske øvelser.

Opstart af scrum-teams

Vi hjælper jer godt igennem etableringen og opstarten af nye agile teams. Vi faciliterer forberedelsen, fastlæggelsen af teamets mål og etableringen af en backlog. Vi hjælper de enkelte teams til at blive hurtigt at blive selvkørende.

Agil kravhåndtering og refinement-teknikker

Effektiv kravhåndtering kræver erfaring. Vi rådgiver og sparrer med teamet, Product Owneren og lederne om vejen fra ide til leveret løsning. Vi faciliterer effektiv kravnedbrydning, sprint-planlægning og introduktion af relativ estimering (f.eks. Planning Poker).

Scrum Master-kursus med certificering

Vores Scrum Master-kursus giver mulighed for at opnå PSM1-certificeringen fra scrum.org. Den giver deltagerne en lang række konkrete værktøjer, du kan tage i brug med det samme, f.eks. vedr. facilitering og planlægning.

Agil softwareudvikling og test

Udvikling og test af software er tæt forbundet. Agile teams skal benytte processer, der optimerer begge dele.

Levering af software af høj kvalitet efter hvert sprint, er af afgørende betydning for et teams’ succes. Hjælp fra en konsulent, med teknisk baggrund, der har prøvet det hele selv, kan kraftigt booste et teams’ evne til at levere.

Product Owner i Praksis (kursus)

Har du kompetencerne og værktøjerne til at opnå succes som Product Owner? Vi har udviklet et kursus til dig, som gerne vil lære alt det nødvendige for at blive en god Product Owner.

Vi afholder kurset som et åbent kursus (virtuelt) og som et virksomhedskursus.

Agil transformation

Vi hjælper jer med at introducere Agile sikkert og pragmatisk, så kunderne mærker en positiv effekt. ante, ac fermentum orci mattis et.

Leadership Coaching

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Agile coaching

Vi hjælper jer med at få de Agile værdier og principper til at skabe værdi for jer, i jeres kontekst.

Kurser & træning

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Agile Coach uddannelse

Vi uddanner jeres interne agile coaches så de kan guide og drive jeres agile transformation videre.

Agile roller

I får øjeblikkeligt erfarne og sikre hænder til at varetage kritiske agile roller og løfte de omkringværende.

Sådan har vi hjulpet andre

Vi har stor erfaring med at hjælpe organisationer med implementering af metoderne agile og scrum. Vi har bl.a. arbejdet med virksomheder inden for den finansielle sektor, medicinalbranchen og offentlige institutioner.

Nedenfor finder du udvalgte eksempler på, hvordan vi har løst en række udfordringer, og hvordan vores ydelser har skabt værdi for kunderne.

Kontakt os

Jeg hedder Brian Søgaard og jeg kan svare på dine spørgsmål omkring vores ydelser, som du kan læse om ovenfor. Udfyld nedenstående formular, så vender jeg tilbage til dig snarest.