Agile coaching

Vi hjælper jer med at designe og etablere agile teams. Vi træner og uddanner de agile teams så de hurtigt leverer værdi til kunden. Vi coacher og vejleder dem til at blive selvstændige, selv-organiserende teams der konstant bliver bedre og bedre.

Et solidt Team Coaching koncept

Vores Agile Team Coaching koncept er baseret på erfaringer med hundredevis af agile teams, fra en lang række organisationer. Vores koncept er en sikker og pragmatisk tilgang til at introducere agile for nye teams og hurtigt forbedre eksisterende teams.

Et velafprøvet Team Coaching forløb

Fra helt nye og uopstartede teams uden erfaring med agile, til selv-organiserende og selvudviklende teams med mange års erfaring indenfor agile. Med vores koncept for Team Coaching, har vi faciliteret, trænet og coachet teams på hele rejsen.

Agil transformation

Vi hjælper jer med at introducere Agile sikkert og pragmatisk, så kunderne mærker en positiv effekt. Med vores velafprøvede transformationsmodel og vores “one-size-fits-one” tilgang, opnår I de ønskede resultater.

Læs mere

Leadership Coaching

Vi uddanner og coacher ledere ud fra jeres kultur og ledelsesparadigme, så jeres ledere forstår og anvender det agile ledelsesparadigme til at skabe de optimale rammer, for at I kan skabe værdi for kunderne.

Læs mere

Agile coaching

Vi hjælper jer med at få de Agile værdier og principper til at skabe værdi for jer, i jeres kontekst samt løfter det agile modenhedsniveau på tværs af teams og agile roller, så i selv kan eje og drive den agile forandring.

Læs mere

Kurser & træning

Vores kurser kombinerer den seneste teori og videnskab med praktiske erfaringer fra mere end 50 organisationer. Altsammen for at styrke jeres Agile kompetencer, så I kan eje og drive jeres agile initiativer.

Læs mere

Agile Coach uddannelse

Vi uddanner og opkvalificerer jeres interne agile coaches med de seneste værktøjer og teknikker indenfor agile, produktudvikling og coaching så de kan guide og drive jeres agile transformation videre.

Læs mere

Agile roller

I får øjeblikkeligt erfarne og sikre hænder til at varetage kritiske agile roller i jeres organisation. Udover at udfylde egen rolle, øger vi de øvrige agile rollers modenhedsniveau og optimere værdi til kunden.

Læs mere

Agil transformation

Vi hjælper jer med at introducere Agile sikkert og pragmatisk, så kunderne mærker en positiv effekt. ante, ac fermentum orci mattis et.

Læs mere

Leadership Coaching

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Læs mere

Agile coaching

Vi hjælper jer med at få de Agile værdier og principper til at skabe værdi for jer, i jeres kontekst.

Læs mere

Kurser & træning

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Læs mere

Agile Coach uddannelse

Vi uddanner jeres interne agile coaches så de kan guide og drive jeres agile transformation videre.

Læs mere

Agile roller

I får øjeblikkeligt erfarne og sikre hænder til at varetage kritiske agile roller og løfte de omkringværende.

Læs mere