Vil du udvikles?

Vil du udvikle dig og dine kompetencer i samarbejde med nogle af markedets mest erfarne konsulenter og undervisere? Foretrækker du et praktisk kursus frem for teori? Velkommen til!

Hos Ugilic underviser vi ikke. Vi træner. Det betyder, at uanset dit valg af kursus, skal du forvente at blive inddraget. Forvent, at du lærer gennem afprøvning, dialog og øvelser. Det er vores måde at øge din læring på. Et kursus, der ikke gør en mærkbar forskel for dig i hverdagen, er blot spild af din tid.
Se også vores populære gratis online træning i Scrum og Agile.

Hvad kendetegner et Ugilic-kursus?

Alle vores undervisere, både Ugilic-konsulenter og partnere, har solid praktisk erfaring i de emner, de underviser i. Derfor er undervisningen altid relateret til udfordringer fra virkeligheden og løsninger til dagligdagen. Vi evaluerer hvert eneste kursus og tilpasser det løbende baseret på feedbacken. Kurserne, leveret af vores partnere, screenes for kvalitet i både form og indhold, så det lever op til vores høje standarder.

Ugilics kurser & karriereveje

Vores kursusudbud og karriereveje er skræddersyet til tre centrale roller;

  • Leder
  • Scrum Master og
  • Product Owner.

Desuden tilbyder Ugilic en række kurser og læringsmuligheder, der er relevante for alle 3 roller – så som vores populære kurser i Facilitering og Grafisk Facilitering.

Din opgave som underviser er ikke blot at formidle viden. Du er ansvarlig for, at den formidlede viden bliver forstået, husket og anvendt korrekt. Hos Ugilic kan du som facilitator eller formidler bliver en langt dygtigere og mere inspirerende formidler.

Som Scrum Master eller agil coach har du en helt central rolle i at udvikle teamets og organisationens agile modenhed. Med kurserne fra Ugilic, vil du mestre alle facetterne i din rolle.

I den agile organisation er en dygtig Product Owner en forudsætning for løbende at skabe værdi for kunderne. Med kurserne fra Ugilic får du kompetencerne til at blive en succesfuld Product Owner i praksis, både overfor teams, organisationen og kunderne.

Online introduktion til Agile og Scrum – Forberedelse til dit kursus

Vi har samlet vores dygtige undervisere i Danmarks første, gratis online introduktionskursus i Agile og Scrum. Via i en række moduler sikrer vi, at du får en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum.

Du kan med fordel se dette introduktionskursus igennem, inden du deltager på et af vores kurser, da dette vil sikre et endnu højere udbytte af dit kursus.

Kontakt os

Jeg hedder Brian Søgaard og jeg kan svare på dine spørgsmål omkring vores ydelser, som du kan læse om ovenfor. Udfyld nedenstående formular, så vender jeg tilbage til dig snarest.

    Inden dit kursus: Online introduktion til Agile og Scrum

    Vi har samlet vores dygtige undervisere i Danmarks første, gratis online introduktionskursus i Agile og Scrum. Via i en række moduler sikrer vi, at du får en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum. Du kan med fordel se dette introduktionskursus igennem, inden du deltager på et af vores kurser, da dette vil sikre et endnu højere udbytte af dit kursus.