Ugilics kurser & karriereveje

Vores kursusudbud og karriereveje er bygget op omkring tre centrale roller; Leder, Scrum Master og Product Owner.
For hver af disse roller er der en læringssti med kurser, der er målrettet rollens behov.

Derudover tilbyder Ugilic en række kurser og læringsmuligheder, der er relevante for alle 3 roller – så som vores populære kurser i Facilitering og Grafisk Facilitering.

Har du svært ved at vælge, eller er I mange, der skal på kursus, så kan du med fordel købe et klippekort til 5 kurser. Du betaler kun for 4 og kan frit vælge mellem vores mange populære 2 og 3-dages kurser. Klik her eller på klippekortet for at se mere.

Tjek også vores gratis online træning i Scrum og Agile.

Klik her for at købe et klippekort til 5 kurser.

Ugilics kurser & karriereveje

Vores kursusudbud og karriereveje er skræddersyet til tre centrale roller;

  • Leder
  • Scrum Master og
  • Product Owner.

Desuden tilbyder Ugilic en række kurser og læringsmuligheder, der er relevante for alle 3 roller – så som vores populære kurser i Facilitering og Grafisk Facilitering.

For agile ledere

Som leder spiller du en afgørende rolle i at gøre din organisation agil. Teams kan selvorganisere, men det kræver de rette rammer, og det er lederens rolle at skabe disse. Med kurserne fra Ugilic, får du viden og værktøjerne til at hjælpe din organisation, og til at udvikle din egen rolle som agil leder.

For Scrum Masters

Som Scrum Master har du en helt central rolle i at udvikle teamets og dets stakeholders agile modenhedsniveau. Med kurserne fra Ugilic, vil du som Scrum Master mestre alle facetterne i rollen og derved markant kunne øge jeres evne til at skabe værdi for kunderne.

For Product Owners

Product Owneren er en central rolle i organisationens evne til at skabe værdi for kunderne. Med kurserne fra Ugilic får du kompetencerne og konkrete værktøjer til at blive en succesfuld Product Owner, både overfor teams, organisationen og kunderne.

Se alle kommende kurser herunder

For agile ledere

Som leder er det essentielt at du har en omfattende forståelse for hvad agile er og hvordan du er en ‘agil’ leder. Som moderne leder vil du med kurserne fra Ugilic, få det bedste udgangspunkt for at hjælpe din organisation med at få succes.

For Scrum Masters

Som Scrum Master har du en helt central rolle i at drive organisationens agile modenhedsniveau. Med kurserne fra Ugilic, vil du som Scrum Master mestre alle facetterne i rollen og derved markant kunne øge jeres evne til at skabe værdi for kunderne.

For Product Owners

Product Owneren er en central rolle i organisationens evne til at skabe værdi for kunderne. Med kurserne fra Ugilic får du kompetencerne og de helt konkrete værktøjer til at blive en succesfuld Product Owner, både overfor teams, organisationen og kunderne.

Inden dit kursus: Online introduktion til Agile og Scrum

Vi har samlet vores dygtige undervisere i Danmarks første, gratis online introduktionskursus i Agile og Scrum. Via i en række moduler sikrer vi, at du får en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum. Du kan med fordel se dette introduktionskursus igennem, inden du deltager på et af vores kurser, da dette vil sikre et endnu højere udbytte af dit kursus.

Se kurset her

Online introduktion til Agile og Scrum – Forberedelse til dit kursus

Vi har samlet vores dygtige undervisere i Danmarks første, gratis online introduktionskursus i Agile og Scrum. Via i en række moduler sikrer vi, at du får en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum.

Du kan med fordel se dette introduktionskursus igennem, inden du deltager på et af vores kurser, da dette vil sikre et endnu højere udbytte af dit kursus.

Se kurset her

Kommende fysiske kurser

Afholdes i små coronavenlige hold med maksimum 8 deltagere.

Kommende virtuelle kurser

Deltag i vores mest populære kurser hjemme foran skærmen.