Lederudvikling

Vi hjælper jeres ledere med at kunne tage rollen som leder i den agile organisation. Gennem personlig coaching og uddannelse får de kompetencerne til at varetage den afgørende rolle, som ledere spiller, når det kommer til at skabe de rette betingelser for en succesfuld agil organisation.

Hvorfor agil lederudviking?

Der er ingen, der har større indflydelse på organisationens succes (eller mangel på samme), end lederne. Det er ledernes ansvar, at skabe en kultur og samarbejdsform, der konstant øger organisationens relevans på markedet. For at gå forrest som leder, kræver det de rette professionelle og personlige kompetencer.

5 essentielle faktorer for succes som agil leder

Som agil leder er det essentielt, at du forstår og mestrer de 5 faktorer for succesfuld agil ledelse. Herved kan du identificere dem i din organisation og ved hvordan du skal arbejde med dem, for at øge organisationens muligheder for succes og evne til at skabe værdi for kunderne.

Kontakt os

Jeg hedder Brian Søgaard og jeg kan svare på dine spørgsmål omkring vores ydelser, som du kan læse om ovenfor. Udfyld nedenstående formular, så vender jeg tilbage til dig snarest.

  Agil transformation

  Vi hjælper jer med at introducere Agile sikkert og pragmatisk, så kunderne mærker en positiv effekt. ante, ac fermentum orci mattis et.

  Leadership Coaching

  Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

  Agile coaching

  Vi hjælper jer med at få de Agile værdier og principper til at skabe værdi for jer, i jeres kontekst.

  Kurser & træning

  Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

  Agile Coach uddannelse

  Vi uddanner jeres interne agile coaches så de kan guide og drive jeres agile transformation videre.

  Agile roller

  I får øjeblikkeligt erfarne og sikre hænder til at varetage kritiske agile roller og løfte de omkringværende.