Mød Ugilic

Kom med på holdet
Brian Søgaard
Brian Søgaard Transformation Coach
Dorthe Hein
Dorthe HeinTeam Coach
Martin Ellemann Olesen
Martin Ellemann OlesenDirektør & Agile Leadership Coach
Martin Nymann Vinther
Martin Nymann VintherDirektør & Transformation Coach
Michael Holdgaard
Michael HoldgaardTeam Coach
Philip Juhl
Philip JuhlTeam Coach
Rikke Thomsen Kornby
Rikke Thomsen Kornby Transformation Coach
Stefan Lenskjold Grønbek
Stefan Lenskjold GrønbekTeam Coach
Tore Nielsen
Tore NielsenTeam Coach
Kom med på holdet

Kom med på holdet

Ugilic er et professionelt hjem for ligesindede agile og passionerede konsulenter. Vi sætter baren højt når vi udvider familien med et nyt medlem. Vi vægter den faglige kompetence og/eller det faglige potentiale meget højt. Vi er hinandens arbejdsfamilie og hjælper hinanden i alle arbejdsrelaterede forhold. Som I enhver velfungerende familie er vores bånd stærkt, men vi anerkender også, at der skal være plads til den enkelte og at vi hver især har særlige ønsker og behov.

Det at blive flere er for os ikke et mål i sig selv. Vi vil gerne tiltrække kloge hoveder der kan udfordre og udvikle os, eller bidrage på komplementære områder, som vi ikke dækker i dag. Alle nye indtræder på lige vilkår som eksisterende kolleger. Der er ingen prøvetid eller pyramide man skal klatre op af, for at fortjene sin stemmeret. Hvis man er med, så er man med.

Vækker ovenstående din interesse og kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan du kommer med på holdet, så udfyld fomularen til højre, eller os på info@ugilic.dk.