Bliv en del af Ugilic

Ugilic er et professionelt hjem for ligesindede agilt-tænkende og passionerede konsulenter. Vi sætter barren højt når vi udvider familien med et nyt medlem, både på det personlige og faglige plan.

Vi vægter den faglige kompetence og potentialet meget højt. Vi er hinandens arbejdsfamilie og hjælper hinanden i alle arbejdsrelaterede forhold. Som i enhver velfungerende familie er vores bånd stærkt, men vi anerkender også, at der skal være plads til den enkelte og at vi hver især har særlige ønsker og behov. Konsulenterne hos os, har derfor en meget høj grad af frihed og medbestemmelse. Vi tror grundlæggende på værdien af et tillidsbaseret samarbejde – både internt og eksternt.

Det, at blive flere, er for os ikke et mål i sig selv. Vi vil gerne tiltrække de bedste hoveder der kan udfordre og udvikle os, eller bidrage på komplementære områder, som vi ikke dækker i dag. Alle nye indtræder på lige vilkår som eksisterende kolleger. Der er ingen prøvetid eller pyramide man skal klatre op af, for at fortjene sin stemmeret. Hvis man er med, så er man med.

Vækker ovenstående din interesse og kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan du kommer med på holdet, så udfyld fomularen til højre, eller skriv til os på info@ugilic.dk.