Den agile organisation

Tag førersædet og udvikl din organisation med eksperimenterende forandringer eller hypotesedrevet porteføljestyring. Lad dig inspirere af erfaringerne fra de mest succesfulde virksomheder, til at sætte dagsordenen for din fremtidige organisation.

Et strategisk valg for dig

At skabe og drive en radikal forandring er både fysisk og mentalt krævende for medarbejdere, ledelse og organisationen selv. Succes forudsætter tålmodighed, synligt ejerskab og stor velvilje til sammen at kunne styrke organisationen.

Ved at tage udgangspunkt i andres og Ugilics erfaringer, bruge konkrete værktøjer og inddrage viden og cases fra forandringsledelse, agile rammeværk, hypotese-drevet udvikling, agil porteføljestyring og strategiarbejde, supporterer vi dig i at drive lige præcis den forandring, der giver mening for dig og din organisation.

“Det eneste der ikke forandres, er forandringen selv”

Man kan ikke følge en detaljeret plan for en kompleks forandring og opnå succes. Kort efter start, når de første erfaringer er opnået, vil planen skulle ændres. Vores erfaring er, at det bliver vigtigere og vigtigere at forstå og arbejde i konteksten af, at vi ikke kan regne alt ud på forhånd. Vi må derimod eksperimentere os frem.

Vores ydelser

Agil lederudvikling

Vi hjælper jeres ledere med at at kunne tage rollen som agile ledere. Vi hjælper også med kompetencerne til at varetage den afgørende rolle som ledere spiller, når det kommer til at skabe de rette betingelser for en succesfuld agil organisation.

Agil Transformation

Vi hjælper jer med at introducere Agil sikkert og pragmatisk, så kunderne mærker en positiv effekt. Vores velafprøvede transformationsmodel og vores “one-size-fits-one” tilgang, sikrer, at I opnår de ønskede resultater.

Agil transformation

Vi hjælper jer med at introducere Agile sikkert og pragmatisk, så kunderne mærker en positiv effekt. ante, ac fermentum orci mattis et.

Leadership Coaching

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Agile coaching

Vi hjælper jer med at få de Agile værdier og principper til at skabe værdi for jer, i jeres kontekst.

Kurser & træning

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Agile Coach uddannelse

Vi uddanner jeres interne agile coaches så de kan guide og drive jeres agile transformation videre.

Agile roller

I får øjeblikkeligt erfarne og sikre hænder til at varetage kritiske agile roller og løfte de omkringværende.

Kontakt os

Jeg hedder Brian Søgaard og jeg kan svare på dine spørgsmål omkring vores ydelser, som du kan læse om ovenfor. Udfyld nedenstående formular, så vender jeg tilbage til dig snarest.