Del denne histore, vælg din platform!

Dagens afsnit er optaget i kølvandet på Ugilics sommerskole i uge 32, hvor mere end 80 deltagere fordelt på 10 moduler, fik ny inspiration indenfor så forskellige områder som Rollen som agil coach, Agile i Skala, Spiral Dynamics og Psykologisk sikkerhed og Team Performance. Kort inden vi satte os i studiet, blev Tore far til en lille dreng og derfor er Martin solo-vært i denne afsnit. Martin har dog fået selskab, i form af Stefan Lenskjold Grønbek, der er Agil Coach hos Ugilic. Stefans underviste på sommerskolen i Porteføljestyring og hypotesedrevet udvikling sammen med Brian Søgaard.

I afsnittet tager vi udgangspunkt i det modul som Stefan og Brian underviste i på sommerskolen. Vi kommer omkring emner som porteføljestyring, hypotesedrevet udvikling og softwareudviklingens historie, for at forstå sammenhængene og hvad de betyder for hvordan man udvikler succesfulde produkter i 2020.

Deltagerne på sommerskolen har efterspurgt et egentlig kursus i Porteføljestyring og hypotesedrevet udvikling, hvor det er muligt at gå mere i dybden med emnet end man kan nå på 3 timer. Det er blevet til et todages kursus, som afholdes første gang den 02-03. December 2020. Tilmelder du dig til senest 2. november får du 1.400,- i early bird rabat. Du finder mere information om kurset og kan tilmelde dig her:

I dagens afsnit nævner vi også 3 blogindlæg, som Stefan har skrevet om hypotesedrevet udvikling. Du finder de tre indlæg her:

Image credit: unsplash.com

Leave A Comment