Del denne histore, vælg din platform!

Tidligere i eftermiddag fejrede Jeff Sutherland og Ken Schwaber Scrums 25-års jubilæum med udgivelsen af 2020-versioen af Scrum guiden. Tore og Martin har efterfølgende sat sig bag mikrofonerne for at dele deres umiddelbare indtryk af den nye guide. Er den et fremskridt eller et tilbageskridt sammenlignet med 2017-versionen? Er der nogle væsentlige nyskabelser, som kommer til at påvirke den måde, vi anvender Scrum på i Agile teams? Og hvad skal resten af organisationen være særligt opmærksomme på? Hør de to værter bladre febrilsk rundt i den nye guide, imens de deler deres umiddelbare reaktioner.

Har du brug for at få genopfriske, hvad der var godt og skidt ved den tidligere version af guiden, så giv afsnit 23 et lyt. Her diskuterede Tore og Martin, hvilken betydning 2017-versionen har haft i de tre år, der er gået siden udgivelsen.

Vil du vide mere om ændringer til Scrum guiden, så publicerer Martin et blogindlæg med en gennemgang af de væsentligste ændringer i morgen torsdag. Find det under Inspiration fra i morgen tidlig. Samme sted skriver Martin på mandag om den nye guide set fra et ledelsesperspektiv. Læs om, hvad skal man som leder af et agilt team skal være særligt opmærksom på.

Scrum Guide 2020:

www.scrumguides.org/scrum-guide.html

Image credit: unsplash.com

Leave A Comment