Opstart af scrum-teams

Vi hjælper jer med at sammensætte og oprette det nødvendige agile projektteam, med opstart af scrum-teams, som det kaldes. Vi træner og uddanner de enkelte teams, så de hurtigt bliver i stand til at være af værdi for kunden. Vi vejleder ligeledes disse teams i selvstændigt at varetage et projekt og være selvorganiserede, med henblik på løbende at styrke teamet og effektiviteten.

Et gennemprøvet team coaching-forløb

Med vores team coaching-koncept er vi i stand til at styrke, træne og vejlede alle typer af projektteams, uanset niveau. Det gælder lige fra planlægning af det første kickoff på et projekt over deltagelse af nye teams uden erfaring med den agile projektfilosofi, til de mere erfarne, selvorganiserede og selvudviklende teams med mange års erfaring inden for agil projektledelse.

Kompetenceudvikling for nye teams

Ved opstart af scrum-teams, nye agile teams, er det essentielt at prioritere den nødvendige kompetenceudvikling. Som inspiration har vi samlet tre forslag til at komme godt i gang med at kompetenceudvikle jeres nye Scrum-team:

Scrum Master-certificering

Få indsigt i scrum og konkrete værktøjer til Scrum Master rollen med vores mest populærer kursus. Vi har allerede afholdt flere hundrede kurser, så vi kan  garantere, at du får et af de allerbedste Scrum Master-kurser, på markedet.

2 dage     10.900 kr

Læse mere og Tilmeld

Product Owner i praksis

Er du ny eller kommende Product Owner, eller mangler du praktiske værktøjer i dit daglige arbejde som PO, er kurset designet til netop dig.

2 dage     10.900 kr

Læs mere og Tilmeld

Professional Agile Leadership (PAL-E)

Bliv certificeret agil leder (PAL-E) og opnå kompetencerne til at skabe de nødvendige rammer for, at dine agile teams kan performe og udvikle sig til sunde, selvstyrende enheder der leverer værdi og tager ansvar.

2 dage     11.500 kr

Læs mere og Tilmeld

Agil transformation

Vi hjælper jer med at introducere Agile sikkert og pragmatisk, så kunderne mærker en positiv effekt. ante, ac fermentum orci mattis et.

Læs mere

Leadership Coaching

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Læs mere

Agile coaching

Vi hjælper jer med at få de Agile værdier og principper til at skabe værdi for jer, i jeres kontekst.

Læs mere

Kurser & træning

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Læs mere

Agile Coach uddannelse

Vi uddanner jeres interne agile coaches så de kan guide og drive jeres agile transformation videre.

Læs mere

Agile roller

I får øjeblikkeligt erfarne og sikre hænder til at varetage kritiske agile roller og løfte de omkringværende.

Læs mere