Intro til scrum og agile

Hvad dækker begrebet “Agile” egentlig over? Hvilke problemstillinger er metoden egnet til at løse, og hvordan adskiller det sig fra traditionel projektstyring? I vores heldagsworkshop med intro til scrum og agile, tager vi udgangspunkt i det agile mindset.

Vi beskæftiger os med, hvordan den agile tilgang til projekter indvirker på de måder vi strukturerer, kommunikerer og driver softwareudvikling på. Det giver et stærkt grundlag og et fælles udgangspunkt for at implementere den agile projekttilgang, herunder brugen af metoden scrum, i jeres organisation.

Workshop

Selve filosofien bag agile og scrum er enkel at forklare, men svær at implementere. Det er derfor en stor fordel, selv at prøve at arbejde ud fra denne tilgang til projektet. ‘Intro til scrum og agile’ indeholder af den grund også en konkret øvelse, som giver deltagerne et grundigt indblik i principperne og værdierne bag dette styringsværkstøj. Det klæder dem godt på, til at arbejde videre i deres egne virksomheder.

Det får du med workshoppen Intro til scrum og agile:

Agil transformation

Vi hjælper jer med at introducere Agile sikkert og pragmatisk, så kunderne mærker en positiv effekt. ante, ac fermentum orci mattis et.

Læs mere

Leadership Coaching

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Læs mere

Agile coaching

Vi hjælper jer med at få de Agile værdier og principper til at skabe værdi for jer, i jeres kontekst.

Læs mere

Kurser & træning

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Læs mere

Agile Coach uddannelse

Vi uddanner jeres interne agile coaches så de kan guide og drive jeres agile transformation videre.

Læs mere

Agile roller

I får øjeblikkeligt erfarne og sikre hænder til at varetage kritiske agile roller og løfte de omkringværende.

Læs mere

Kontakt os

Jeg hedder Philip Juhl, og jeg kan svare på spørgsmål ang. vores ydelser ved. Scrum og det agile fagområde. Udfyld venligst nedenstående formular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.