Vores tilgang

Ugilics principper er opstået gennem mange års rådgivning ud i alle facetter af agil udvikling og organisering. Vi har været vidt omkring, lige fra dengang hvor Agile var noget man udforskede i et hjørne af IT-afdelingen til nu, hvor de fleste direktioner begynder at forholde sig til det nye paradigme.

Der er sket meget siden og i så højt tempo, at noget er blevet “Lost in Translation”. Agile i sin helhed er nemlig ret enkelt at forholde sig til, men svært at få til at virke i praksis – især i større skala. Vi tager principperne meget alvorligt, for når vi følger dem, gør vi det ordentligt for vores kunder.

Vi hjælper jer, vi udfordrer jer, men I skal eje og lede forandringen

Vil du skabe langtidsholdbare resultater og få hele det potentielle udbytte af Agile, istedet for at følge en række procedurer eller implementere en beskrevet model, skal du turde stille dig i spidsen for forandringen. Du skal være klar til at blive udfordret, men vi hjælper dig på vej, så ejerskabet ligger hos dig, og ikke hos Ugilic.

Vi faciliterer jeres forandring frem for at brænde timer af og maksimere antallet af konsulenter, som I aldrig kommer af med.

Vi inviterer og inspirerer, fordi ingen kan tvinges til at forandre sig

Alle vil udvikling – ingen vil forandring, især når man ikke er involveret i, hvad forandringen betyder for én. I vores øjne består den egentlige ledelsesopgave i at gøre jeres forandring attraktiv og bæredygtig ved at være omhyggelige med at formulere hvorfor og hvordan – samt sikre at der altid er en åben invitation til dialog.

Vi inviterer og inspirerer i stedet for at tvinge en proces ned over hovedet på folk og forvente, at det virker.

Vi eksperimenterer tidligt og ofte, for vi kan ikke regne den ud på forhånd – og det kan I heller ikke

En agil forandring kræver mere end arbejde ved et skrivebord og detailplanlægning. Det er en kompleks opgave, hvor vi sammen kontinuerligt skal finde ud af, hvad der virker og ikke virker. Det kræver mod, respekt og åbenhed at turde arbejde struktureret med eksperimenter, hvor grundig opfølgning er essentiel for at tage læring.

Vi eksperimenterer tidligt og ofte i stedet for at producere værdiløse powerpoints og planer i en uendelighed

Vi tager udgangspunkt i jeres konkrete behov, og kopierer ikke ukritisk andre organisationers valg

Vi tror ikke på modeluner. Vi tror ikke på “one size fits all”.  Når Agile standardiseres og sælges som en ensartet vare, stiller man i mindre grad skarpt på den enkelte organisation, leder, afdeling og medarbejder. Vi vil kigge jer i øjnene, stille en masse spørgsmål og sammen med jer finde ud af, hvordan vi angriber forandringen.

Vi tager udgangspunkt i, hvor I er, i stedet for at at stoppe standard rammeværker som fx SAFe og Scrum ned i halsen på jer.

Kontakt os og...

Lad os tage en snak om jeres behov og udfordringer, samt hvordan vi bedst kan støtte og hjælpe jer…