Dorthe Hein

Med det agile som en del af min DNA, hjælper jeg organisationer, teams og mennesker med at samarbejde effektivt på tværs af organisatoriske niveauer og kompetenceområder.

Erfaring
Hent CV

Hvordan kan jeg hjælpe?

Det er min spidskompetence, at tage afsæt i det der er; menneskerne, organisationen, udfordringen, projektet, ledelsen eller hvad der nu er din hverdag. Arbejde med det der er tilgængeligt, finde nye måder, implementere nye metoder, udarbejde strategi – men mest vigtigt, at implementere det der besluttes. Så det giver effekt og mening – i organisationen. Og reelt flytter noget. Det handler om at engagere dem det berører gennem fx coaching, facilitering af workshops, 1:1 samtaler så der tages ejerskab i organisationen.

Og så er der altid åbent for en morgenkaffe i mit drivhus i Virum – året rundt – hvis har du brug for at få vendt dine tanker om, hvordan de agile metoder kan hjælpe dig (og din organisation) til at opnå endnu bedre resultater. Du sender bare en mail eller giver et ring.

Erfaring

2020 – present / Andel

Interim SAP Team Lead hos Andel for 13 mand stort SAP team.; daglig ledelse, strategy, transformation.

2020 – present / Energinet

Supportering af PO team; implementering af agile/SAFe metoder i samarbejdet med forretningen med et stærkt fokus på at realisere forretningsværdien. (Maj 2020 – present)

Scrum Master for to nystartede agile teams. Etablering af det agile fundament i et SAFe set-up; etablering af backlog, mødestruktur, definition af roler og ansvar, etablering af agil kultur og metode, alignment med andre ATR’er etc.  (February 2020 – May 2020)

2020 – present / SDC

Agile coach for to nystartede agile teams, etablering af SDC agile framework og implementering af de agile metoder i organisationen. Dette inkluderede også udarbejdelse af guidelines og præsentation/træningsmateriale.

2020 / SEAS NVE

Product owner og agil coach hos SEAS-NVE med fokus på implementering af scrum metoder og styrkelse af samarbejdet med forretningen. Desuden etablering af governance struktur omkring scrum set-up i organisationen, med det formål at øge out-come.

2020/ Nuuday
Agile coach for nystartet team. Facilitering og sparing omkring værktøjer og metoder.

2017-2019 / Mærsk
Sad gennem 3 år i flere forskellige roller, blandt andet Product Owner for mobile track and trace app. Implementering af agile arbejdsmetoder og værktøjer. Udvikling og implementering af digital platformsstrategi. Udvikling og implementering value propositions, digital customer journey og value proposition inden for 2 af 6 segmenter.

2010-2017 / Oticon
Først i rollen som Product Owner med ansvar udvikling af digitale counseling og salgs værktøjer. Senere i rollen som Program Manager for web og app. Var med til at introducere agil projektledelse i Oticon. Senere en del af det team der udviklede og implementerede agil program struktur – som del af den digitale transformation.

Kurser & certificeringer

  • Certificering Leading SAFe

  • Advanced Leadership

  • Krauthammer Sales Training

  • Maul Management Course

  • Feedback Training

  • Conflict Management

  • Performance Enhancement Dialogue