Virksomhedskurser

Skal vi holde et kursus, kun for dig og din virksomhed?

Har du fundet et kursus i oversigten, der kunne være relevant for en gruppe medarbejdere i din virksomhed? I Ugilic holder vi gerne et lukket kursus kun for jer.

Et virksomhedskursus kan være en fordel, når din virksomhed står overfor konkrete udfordringer, hvor virksomheds- eller branchespecifikke problematikker gør sig gældende. Ved virksomhedskurser har underviseren mulighed for at tage højde for til disse faktorer og tilpasse kurset hertil.

Desuden synes vi i Ugilic, at det er vigtigt at I som virksomhed tager så meget relevant viden med jer fra kurset som muligt. Derfor tilbyder vi også, at I i samarbejde med underviseren har mulighed for, at fjerne emner I ikke finder relevante for jer og i stedet forlænge andre dele af undervisningen som måtte have jeres særlige interesse. Efter aftale med underviseren kan det naturligvis også lade sig gøre, at bruge tid på emner eller cases der ikke indgår i kursusbeskrivelsen. Uanset kursusformen er det afgørende, at kurset giver mest mulig værdi for jer og jeres kursister.

Hvad koster virksomhedskurserne?

De fleste af vores virksomhedskurser koster 4.000,- kr. per deltager per dag. Er I mere end 13 deltagere, bedes I dog kontakte os for en særlig pris.

Et virksomhedskursus forudsætter som udgangspunkt min. 8 deltagere, dette er både af hensyn til prisen men i lige så høj grad af hensyn til jeres læring. Har I 5-7 deltagere, kan vi i stedet tilbyde en mængderabat på det åbne kursus (dvs. at I tilmelder jer kurset her på hjemmesiden).

Praktisk

Virksomhedskurserne afholdes i jeres egne lokaler, og dermed i kendte omgivelser tæt på medarbejdernes sædvanlige arbejdsplads. Ønsker I at komme væk fra hverdagen, tilbyder vi dog også, mod et fee, at undervisningen kan foregå i andre lokaler. Prisen herpå varierer efter størrelsen på kursusholdet.

Ved køb af et virksomhedkursus er du løbende i kontakt med vores kursusadministrator, der sikrer, at alt det praktiske forløber som det skal. Desuden mener vi, at det er vigtigt, at underviseren kender lidt til dig og din virksomhed, inden han eller hun møder op for at hjælpe jer. Derfor vil du som minimum få muligheden for et skype-møde med den specifikke underviser forud for kurset og dermed få muligheden for at undersøge jeres konkrete behov gennem kompetent rådgivning.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om muligheden for at arrangere et af vores kurser som et virksomhedskursus, er du meget velkommen til at kontakte os. Skriv gerne mere om dine ønsker og behov samt hvornår du ønsker kurset afholdt, i kontakt formularen herunder. Det er vigtigt at du er så specifik som muligt så vi kan finde den bedste underviser, hvis kompetenceområde matcher jeres specifikke behov.

Er du interesseret i et kursus, men i tvivl om i passer ned i den ovenstående kursusmodel? Vi ved godt, at ikke to virksomheder er ens. Derfor forsøger vi til hver en tid at komme dine og din virksomheds ønsker i møde. Både i undervisningen og i det praktiske. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os gennem kontaktformularen herunder, eller på telefonnummer +45 42 90 98 98, så vi kan finde en løsning er passer til netop jer.

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk