Scrum Master certificering

12,500.00 DKK 10,900.00 DKK ekskl. moms.

Dette Scrum Master Kursus er af gode grunde vores mest populære kursus. Gennem praktiske øvelser vil du på dette kursus lære om de centrale elementer i Scrum på en måde, så du får konkrete værktøjer med hjem, klar til brug. Du vil også blive introduceret til facilitering, hvilket ikke blot er en effektiv teknik at mestre som Scrum Master, men reelt en forudsætning for at blive en succesfuld Scrum Master.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Fokus på sikkerhed

  • Små hold
  • Rengøring flere gange dagligt
  • Stor afstand mellem kursister
  • Masser af frisk luft
  • Seperat forplejning

Bliv certificeret Scrum Master

Dette Scrum Master kursus er endnu et bevis på, at du hos Ugilic er sikret kvalitet og markedets absolut bedste undervisere. Bemærk, at kurset har en varighed på tre dage og ikke kun to, som langt de fleste andre Scrum Master-kurser på markedet. Det skyldes, at vi også rigtigt gerne vil lære dig en masse konkrete Scrum Master-værktøjer, tips og tricks, som er nødvendige for at blive en god Scrum Master, og ikke blot have fokus på at du skal lære teorien så du kan bestå certificeringen.

Indhold

Dette Scrum Master Kursus er af gode grunde vores mest populære kursus. Gennem praktiske øvelser vil du på dette kursus lære om de centrale elementer i Scrum på en måde, så du får konkrete værktøjer med hjem, klar til brug. Du vil også blive introduceret til facilitering, hvilket ikke blot er en effektiv teknik at mestre som Scrum Master, men reelt en forudsætning for at blive en succesfuld Scrum Master.

Vi har designet kurset ud fra mange års erfaring i netop rollen som Scrum Master og flere hundrede afholdte kurser. Du er derfor garanteret et af de allerbedste Scrum Master-kurser på markedet.

Målgruppe

Kurset henvender sig både til nye Scrum Masters og mere erfarne Scrum Masters, der søger ny inspiration eller nye værktøjer og metoder. Kurset er også for dig, der primært ønsker at blive certificeret, da vi kan tilbyde markedets højeste beståelsesprocent til PSM 1-certificeringen ved kursets afslutning.

Med dette kursus får du dermed det bedst mulige udgangspunkt for at påtage dig rollen som Scrum Master.

Certificering / Eksamen

Certificering er inkluderet i prisen, men det er frivilligt om du ønsker den eller ej. Certificeringen udføres ved kursets afslutning, hvor du har mulighed for at tage testen fra Scrum.org, der ved beståelse medfører certificeringen “Professional Scrum Master I“. Prøven er en engelsksproget, online multiple choice-test med 80 spørgsmål som skal besvares indenfor 60 minutter. Testen skal tages fra din egen computer, som du derfor bedes medbringe på kursets sidste dag.

Program

Alle dage starter undervisningen kl. 09:00 og slutter kl. 16:30. Der vil være et let morgenmad fra kl. 08:30.

Dag 1: Overblikket

Agile & Scrum – det komplette overblik. Gennem et læringsspil giver vi deltagerne indsigt i hvordan de fleste agile processer er bygget op (5 trin), Scrums roller, Product Backlog, Relativ estimering, iterativ udvikling, sprint planlægning, sprint mål, Sprint Review  (Demo) og Sprint Retrospective.

Scrum frameworket – overblikket du har manglet uden at vide det

Dag 2: Et spadestik dybere

Daily Scrum. Tips og tricks til at få det til at virke.

Hvad er tankerne bag det agile mindset, og hvordan kan du bruge det i den virkelige verden til at få Agile til at virke.

Scrum Masteren som facilitator – lær de grundlæggende faciliteringsteknikker og få en introduktion til grafisk facilitering

User Stories og agile krav – hvad er det, og hvordan arbejder man konkret med dem?

Dag 3: Certificering

Forberedelse til certificeringen med spørgsmål/svar og eksempler

Certificering: “Professional Scrum Master I” fra Scrum.org

Yderligere information

Tid og sted

Aarhus – 20-22 oktober 2020, Aarhus – 24-26. august 2020, København – 17-19. november 2020, København – 20-22 oktober 2020, København – 7-9. september 2020

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scrum Master certificering”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *