Agile i skala

10,900.00 DKK ekskl. moms.

I løbet af dette to-dages kursus opnår du et overblik over hvilke kendte rammeværk der findes for skalering af agile. Du vil også lære hvorfor et standard rammeværk ikke er nok for at din organisationen opnår succes med agile. Kurset består af en unik kombination af teori og praksis.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

Indhold

Kurset giver dig et overblik over hvilke kendte rammeværk for skalering af agile, som vil kunne hjælpe din organisation, og hvorfor et standard rammeværk ikke er nok for at organisationen opnår succes. I arbejdet med at forstå de grundlæggende principper for skalering, vil du blive i stand til at supportere og hjælpe din organisation med at tage de rigtige valg og ikke ukritisk vælge et produkt på hylden. Endvidere vil du opnå en forståelse for, hvordan agile principper og værdier bliver endnu vigtigere når vi taler om agile i stor skala.

Undervisningen på dette kursus vil primært være baseret på interaktive øvelser og diskussioner baseret relevante danske cases. Undervisningen er således formet, så du opnår optimalt udbytte af de andre medkursister og derfor, ud over den tilrettelagte undervisning, kan tage en masse af deres viden og refleksioner med dig hjem.

Efter de to dage på ”Agile i skala” vil du have de rette værktøjer til at hjælpe organisationen gennem den agile rejse.

Dette sker gennem:

  • En grundlæggende forståelse for hvad Agile i skala er, og hvorfor det kan være nødvendigt for opnå ægte forretnings agilitet omkring eller flere produkter eller services.
  • Forståelse for grundlæggende principper for skalering af agile
  • Kendskab til de meste udbredte rammeværk (SAFe, LeSS, DA, S@S og Nexus).
  • En forståelse for teknikker der understøtter agil organisering i stor skala
  • Praktiske indsigter i hvordan man som forandringsagent kan understøtte den agile rejse
  • Værktøj til at gennemfører et agile health check på din organisation

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til ledere, rådgivere/konsulenter og coaches som er involveret i implementeringen af agilitet i organisationer. Også Scrum Masters og Product Owners vil have glæde af at deltage på kurset.

Forudsætninger

For at få mest ud af deltagelsen på kurset, anbefales det at kursister har en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum. Det kan f.eks. være tidligere deltagelse på relaterede kurser som Scrum Master, Product Owner eller Professional Agile Leadershop (PAL-E). Praktisk erfaring med Agile vil også være en stor fordel.

Kursister opfordres til at tage Ugilics gratis online kursus “Intro til Agile og Scrum”.

Yderligere information

Tid og sted

København – 27-28 sept. 2020, København – 29-30 okt. 2020

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Agile i skala”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *