Rikke Thomsen Kornby

Med en stor interesse for produktudvikling, innovation og digitale produkter, hjælper Rikke mennesker og teams med at samarbejde effektivt på tværs af organisatoriske niveauer og kompetenceområder.

Erfaring

2018-2019 TDC/Nuuday

Transformationscoach på den agile transformation ved TV LAB, Nuuday, hvor arbejdet bestod i at få IT og forretning til at spille bedre sammen i forhold til at udvikle alt indenfor TV til kunden. Efterfølgende er jeg blevet brugt som sparringspartner og Transformations Coach ved både Product Management TDC/Nuuday, samt CXC, Nuuday, hvor fokus har været på at introducere forskellige modeller og arbejdsmetoder i større dele af forretningen og den mere kundevendte del af TDC/Nuuday.

2018 ATP

Blev i forbindelse med Ugilics transformationsarbejde inviteret ind for at facilitere et Design Sprint for et større team i ATP. Fokus var på at forstå målgruppe og behovet for et nyt produkt.

2017 ALKA

Ugilic har været en central del af den agile omstilling hos ALKA. Jeg hjalp til på transformation i en længere periode som både transformations og teamcoach, hvor fokus var at hjælpe flere teams med rådgivning indenfor både produktudvikling og samarbejdsformer.

2016-2017 Nykredit

Transformationcoach på den agile transformation ved Nykredit, hvor samtlige områder af Nykredit var involveret. Jeg havde ansvaret for at supportere og rådgive i Bolig og Realkredit og spillede en central rolle i forhold til at få styrket samarbejdet mellem flere lokationer, samt samarbejdet på tværs mellem IT og forretning.

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk