Per Molsing Beining

Per hjælper teams, afdelinger og ledere igennem forandringer med afsæt i det Agile mindset. Hans fokus er på krav, værdiskabelse og holdånd. Han elsker at formidle viden, og omsætte den til praktisk anvendelse.

Per er udpræget team coach, hvor den coachende og faciliterende tilgang er to af grundstenene i den måde han arbejder på.

Gennem projektarbejde over de sidste 25 år, har Per fået en masse erfaring. Erfaring fra traditionelt fokuserede projekter (PRINCE2, vandfald osv.) i kombination med Agile (startende med XP (eXtreme-programmering) for over 20 år siden).

Per har en del erfaring med at opbygge højtydende teams baseret på Agile tankegang. Denne erfaring dækker såvel lokale teams som distribuerede hold (og kombinationer af disse).

Per har gode kommunikationsevner. Han er i stand til at undervise, coache og sprede glæde og energi omkring de fælles mål. Han er kreativ, munter og er altid klar til en udfordring.

Per arbejder typisk i rollen som team- og afdelingscoach eller Scrum Master. Per underviser en stor del af vores Scrum Master kurser (inkl. Forberedelse til PSM I certificering), på såvel dansk som Engelsk (og har også gjort det rundt i hele Europa).

En høj interesse for området Krav-modellering og -modning gør Per værdifuld i både de indledende faser af opstart af et projekt, såvel som ved udførelse af disse i projektet .Per har designet vores kursus inden for området Agile tilgange til krav .

Per er en aktiv del af det internationale samfund omkring Coaching af Agile og Scrum teams. Per har talt på Agile konferencer og Agile Coach Camps i Belgien, Holland, Norge, Tyskland, Tjekkiet og Nordamerika.

Erfaring

2019 - 2020

TDC/YouSee TVLab, Coloplast Cochrane, CopyDan, AgileAkademiet

2017 - 2018

TDC/YouSee TVLab, ATP, Coloplast, AES, Terma, Oticon, Agile Akademiet, BRF Kredit, GroupM, Kruso, Agile Akademiet, Coloplast, Deloitte

2000 - 2016

BRF Kredit, Dwarf, ATP, GroupM,
 Agile Akademiet, Velux,
Nykredit Koncernøkonomi, Bluegarden, Alm. Brand,
Oticon, Isobar, Forca, SDC, Firebrand, Alm. Brand, nemlig.com, Nordea Credit Household, Nordea
 Private Netbank, Nordea Kredit, KMD Call me/Telia, Søndagsavisen/OFIR SDC, Maersk Line, TDC Services, Maersk Sealand, DaisyNet, DixaNet, Networkers/Framfab:
Nike, Kelloggs, Deloiee&Touche, NovoNordisk Farmaka, GN Danavox, Coca-Cola, Bella Center, m.fl.

Uddannelse og Certificeringer

2000 - 2020

2020 Co-Active Coaching

2019 ORSC: Organisational Relationship Systems Coaching

2019 PSM III – Professional Scrum Master

2017 PSM II – Professional Scrum Master

2014 PSPO I – Professional Scrum PO

2013 PSM I – Professional Scrum Master

2011 IPMA – Level C (re-certification)

2008 DSDM Certified Agile Project Leader,
 Level 2 Practitioner (dsdm.org)

2008 CSM Certified Scrum Master

2006 ITIL – Foundation

2005 PRINCE2 – Practitioner, IPMA–Level C

2000 Sun Certified Java Programmer (SCJP)

Seneste blogindlæg

 • Tolv tips til Virtuelt Daily Scrum (3/17/2020) Kaegoriseret som: Blog - I den kommende tid vil de fleste teams der arbejder Agilt formentligt komme til at gennemføre deres Daily Scrums online. Herunder er mine 12 bedste tips til teams der skal lave Virtuelle Daily Scrum: 1. Plan for de næste 24 timer Husk at formålet med Daily Scrum er at lave en plan for de næste… Læs mere
  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk