Michael Holdgaard

Med udgangspunkt i mere end 10 års erfaring med agile, hjælper jeg organisationer, teams og medarbejdere til at yde deres bedste ved brug af de agile værdier og principper. Jeg er pragmatisk og tager udgangspunkt i det konkrete behov, og hjælper til at have fokus på at skabe værdi og blive i stand til at kunne levere bedre og hurtigere.

Erfaring

2017-2019

Jyske Bank

Agil Coach i Jyske Bank med fokus på etablering af agile teams, etablering af community of practices på tværs af organisationen og coaching af Scrum Mastere, Product Ownere og ledere. Herudover facilitator på Master Planning-events (i SAFe kaldet PI Planning) med deltagelse af 9 udviklingsteams fra hhv Jyske Bank og Bankdata.

2014-2017

BRFkredit

Scrum Master i BRFkredit i 3 agile teams, herunder kick-off af nye teams, skalering med 4 teams herunder Scrum of Scrums og PI Planning til forecasting

2007-2017

Visma Consulting

Scrum Master og projektleder i Visma Consulting på kundeprojekter for Falck IT, TV2 Reklame, Pensionsmæglere, Kriminalforsorgen m.m.

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk