Martin Nymann Vinther

Jeg hjælper og støtter organisationer, teams, ledere og medarbejdere i at omstille sig til en agil organisering omkring værdiskabende og meningsfulde teams og processer.

Jeg har mere end 18 års erfaring med at arbejde i og med agile organisationer. Jeg tager altid udgangspunkt det konkrete behov og det reelle potentiale. Jeg er pragmatisk og bringer mine mange års erfaring i spil.

Erfaring

2018-2019

Digitaliseringsstyrelsen

Transformation- og ledelsescoach på den agile transformation hos Digitaliseringsstyrelsen. Styrelsen varetager den centrale del af det digitale Danmark. I takt med at krav til digitale services fra det offentlige stiger er der stort behov for en hurtig og agil eksekvering. Ugilic vandt Digitaliseringsstyrelsens udbud omkring konsulentbistand til deres Agile Transformation.

2016-2018

ATP

Transformation- og ledelsescoach på den agile transformation hos ATP. Ugilic vandt ATPs udbud omkring konsulentbistand til den AGile transformation. Jeg faciliterende den indledende opstart af forandringsprojektet og var en central del af transdformationsledelsen hele vejen til afslutning på forandringsprojektet. Med udgangspunkt i SAFe rammeværket fik vi omstillet Operating Model til agil organisering og eksekvering.

2016

BRFkredit

Ugilic har været en central del af den agile omstilling hos BRF Kredit. Jeg hjælp til på transformationen i en periode i rollen som Team Coach. Med udgangspunkt i skallerings rammeværket Nexus blev 4-5 teams sat op til i en agil organisering. Mit fokus var på rådgivning og coaching af Scrum Mastere, Product Owners samt Domain Product Owner og Domain Scrum Master

2013-2016

Oticon

Transformation- og ledelsescoach på den agile transformation hos Oticon. Jeg var ansvarlig og gennemgående konsulent hos Oticon i en længere periode. Ugilic har stået i spidsen for Oticon agile transformation i både IT, Salg og Marketing samt R&D. Jeg har rådgivet omkring og implementeret et skaleret agilt rammeværk på tværs af forretningsenheder og brands hos Oticon (Demant). Sammen med flere af mine kolleger fra Ugilic har vi rådgivet og uddannet hovedparten af de agile teams hos Oticon (Demant)

2007-2013

Danske Bank/Realkredit Danmark

Jeg var i en længere periode tilknyttet som konsulent til Danske Bank. Jeg varetog dels operationelle opgaver som Agil projekt- og programleder på højt prioriterede projekter i banken, og dels en rolle som rådgiver og udvikler at agile processer og metoder i banken. I samarbejde med deltagere på mine projekter og programmer, viste vi vejen til en agil metode og organisering hos Danske Banke. Vi kunne faktuelt vise en langt større kunde- og medarbejdertilfredshed samt lavere omkostninger – dette samtidig med at kvaliteten på leverancerne var på niveau alle højere.

Direktør & Transformation Coach

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk