Dorthe Hein

Med en stor interesse for produktudvikling, innovation og digitale produkter, hjælper Dorthe organisationer, teams og mennesker med at samarbejde effektivt på tværs af organisatoriske niveauer og kompetenceområder.

Erfaring

2019 - present TDC

Agile coach for nystartet team. Facilitering og sparing omkring værktøjer og metoder.

2017-2019 Mærsk

Sad gennem 3 år i flere forskellige roller, blandt andet Product Owner for mobile track and trace app. Implementering af agile arbejdsmetoder og værktøjer. Udvikling og implementering af digital platformsstrategi. Udvikling og implementering value propositions, digital customer journey og value proposition inden for 2 af 6 segmenter.

2010-2017 Oticon

Først i rollen som Product Owner med ansvar udvikling af digitale counseling og salgs værktøjer.  Senere i rollen som Program Manager for web og app. Var med til at introducere agil projektledelse i Oticon. Senere en del af det team der udviklede og implementerede agil program struktur – som del af den digitale transformation.

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk