Dorte Møller Lund

Efter mange år som projekt- og programleder af typiske vandfaldsprojekter var jeg selv i 2009 igennem en agil transformation hvor jeg oplevede hvor stor en positiv forskel de agile metoder gjorde for min egen og mine kollegers hverdag og vores resultater. Jeg har siden brændt for Agile og specialiseret mig i agile transformationer og team coaching.

Erfaring

2017-2019

PA Consulting Group

Agile transformationer, ledelses- og team coach og underviser i agile metoder, herunder SAFe.

2016-2017

Pandora Middle East

Service Delivery Manager.

2014-2016

United Arab Shipping Company

Process Excellence ansvarlig. Etablerede en IT project governance model byggende på Lean Portfolio Management principper, hvilket resulterede i et signifikant forbedret samarbejdsklima mellem IT og forretning samt markant øget værdiskabelse i IT leverancerne.

2004-2013

Maersk Line IT

Project- og Portfolio management, hovedsageligt på projekter relateret til maerskline.com hvor vi implementerede design thinking og agile metoder til hurtig identifikation og implementering af kundevenlige løsninger.

1989-2004

A.P. Møller

Financial Controller og Project Manager.

Transformation & Team Coach

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk