Martin Nymann Vinther2020-12-01T08:23:01+01:00

Martin Nymann Vinther

Jeg hjælper og støtter organisationer, teams, ledere og medarbejdere i at omstille sig til en agil organisering omkring værdiskabende og meningsfulde teams og processer. Jeg har mere end 18 års erfaring med at arbejde i og med agile organisationer. Jeg tager altid udgangspunkt det konkrete behov og det reelle potentiale. Jeg er pragmatisk og bringer mine mange års erfaring i spil.

Erfaring
Kommende kurser
Blogindlæg og podcasts
  • Direktør & Transformations Coach

Erfaring

2020- / SDC
Transformation- og ledelsescoach på agilt initiativ hos SDC. Alignment af initiativer og metode på tværs af organisationen samt udvikling fælles værktøjskasse. Der er udviklet en agil projektmodel med udgangspunkt i en Scrum organisering med lean projekt governance. Uddannelse og coaching af internt Coach Team hos SDC.

2019 / Velux
Ledelsescoach på stort globalt projekt progam med deltagere fra Velux og et antal leverandørere. Ugilic har stået for uddannelse, rammesætning samt coaching af teams.

2016-2018 / ATP
Transformation- og ledelsescoach på den agile transformation hos ATP. Ugilic vandt ATPs udbud omkring konsulentbistand til den AGile transformation. Jeg faciliterende den indledende opstart af forandringsprojektet og var en central del af transdformationsledelsen hele vejen til afslutning på forandringsprojektet. Med udgangspunkt i SAFe rammeværket fik vi omstillet Operating Model til agil organisering og eksekvering.

2016 / BRFkredit
Ugilic har været en central del af den agile omstilling hos BRF Kredit. Jeg hjælp til på transformationen i en periode i rollen som Team Coach. Med udgangspunkt i skallerings rammeværket Nexus blev 4-5 teams sat op til i en agil organisering. Mit fokus var på rådgivning og coaching af Scrum Mastere, Product Owners samt Domain Product Owner og Domain Scrum Master

2013-2016 / Oticon
Transformation- og ledelsescoach på den agile transformation hos Oticon. Jeg var ansvarlig og gennemgående konsulent hos Oticon i en længere periode. Ugilic har stået i spidsen for Oticon agile transformation i både IT, Salg og Marketing samt R&D. Jeg har rådgivet omkring og implementeret et skaleret agilt rammeværk på tværs af forretningsenheder og brands hos Oticon (Demant). Sammen med flere af mine kolleger fra Ugilic har vi rådgivet og uddannet hovedparten af de agile teams hos Oticon (Demant)

2007-2013 / Danske Bank & Realkredit Danmark
Jeg var i en længere periode tilknyttet som konsulent til Danske Bank. Jeg varetog dels operationelle opgaver som Agil projekt- og programleder på højt prioriterede projekter i banken, og dels en rolle som rådgiver og udvikler at agile processer og metoder i banken. I samarbejde med deltagere på mine projekter og programmer, viste vi vejen til en agil metode og organisering hos Danske Banke. Vi kunne faktuelt vise en langt større kunde- og medarbejdertilfredshed samt lavere omkostninger – dette samtidig med at kvaliteten på leverancerne var på niveau alle højere.

Kurser & certificeringer

  • Professional Scrum Product owner

  • Professional Scrum Master

  • Certified Scaled Agile Framework Program Consultant (SAFe SPC)

  • Professional Business Facilitator

  • Advanced Agile Masterclass (Alistair Cockburn)

Kommende kurser

feb 24

Agile i skala

24. februar 2021 kl. 09:00 - 25. februar 2021 kl. 16:30

Senest blogindlæg