Sidse Stausholm

Innovationskonsulent og facilitator

Sidse har 15 års erfaring fra egen virksomhed og DR med at tilrettelægge og facilitere udviklings- og innovations-processer der baserer sig på Design Thinking, Google Venture Design Sprint, Lean UX og relaterede metoder.

Hun har mange års erfaring med at drive strukturerede udviklings- og innovationsprocesser i virksomheder, der involverer medarbejdere og udnytter deres viden og erfaring bedst muligt. Hun er en erfaren facilitator og innovationskonsulent, der kan rådgive om effektiv idéudvikling og prototyping.

Sidse har faciliteret innovations- og udviklingsprocesser i både store og små virksomheder og organisationer på tværs af sektorer, brancher og afdelinger og ved fusioner.

Sidse underviser i et interaktivt format, hvor der veksles mellem korte oplæg og at kursisterne prøver elementer af selv, da det er den mest effektive måde at lære at tilrettelægge og facilitere strukturerede innovationsprocesser.

Certificeringer

Design Thinking – Iversity (online), UX Design – General Assembly, Leading Strategic Innovation in Organizations – Vanderbilt University (online), Critical Perspectives on Management – IE Business School (online), Gamification – University of Pennsylvania (online), CPCC – Certified Professional Coactive Coach – CTI, London og San Francisco, Foundations of Business Strategy – University of Virginia – Darden School of Business (online)

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk