Rasmus Kaae2020-06-24T09:09:34+02:00

Rasmus Kaae

Jeg har 10 års erfaring som agile coach og har hjulpet en række af landets største IT-organisationer med transformationer, organisations design og ledelse.

I 2019 udgav jeg bogen “Upolerede tips og tricks” med alle de fedeste tips og tricks til Scrum Master, Product Owner, ledere og andre der har behov for inspiration til hverdagen. Mit primære fokus er at hjælpe med at designe og skabe effektive organisationer. Det kan være helt i det nære med at få et enkelt konkret team til at blive mere effektivt, men også i et bredere perspektiv med at facilitere et organisations design med høj synergi effekt.

Min erfaring

Erfaring

2020- / Vestas
Agil Coach til stort strategisk program

2019-2020 / Energinet
Hjælp til opsætning, opstart og facilitering af centralt LACE transformations team til udbredelse og forankring af agilitet og SAFe rammeværket.

2019-2020 / Bankdata
Assistance til LACE med optimering af flow i arbejdet fra ide til kørende software i produktion inklusiv organisations design samt implementering af samme. Design og implementering af agil planlægning af strategiske indsatser på tværs af udviklingsområder.

2018-2019 / Jyske Bank
Scrum Master og Team Coach i kapitalmarkedsudvikling for Jyske Markets i Silkeborg med fokus på at skabe selvorganiserende teams og løbende sparring med ledelsen i forhold til organisations design.

2016-2018 / Bankdata
Agile Coach i Lån og Finansiering i Aarhus, Silkeborg og Fredericia med fokus på at skabe en effektiv organisation. I perioden var jeg transformationsleder/forandringsleder for LACE med fokus på udrulning af agil test, Toyota Kata samt SAFe i et distribueret setup bestående af ca. 120 medarbejdere og ledere.

2011-2016 / Danske Bank
Enterprise Agile Coach i Danske Bank Group IT på alle lokationer herunder Brabrand, Høje Taastrup, Ejby, Vilnius, Bangalore, Helsinki og Dublin. I perioden var jeg en del af udrulningen af Lean, Scrum og Kanban og arbejdede både med ledelsescoaching, team coaching, facilitering af workshops samt undervisning af alle medarbejdere i Group IT.

Kurser

Seneste blog-indlæg