Per Molsing Beining2020-11-10T22:13:31+01:00

Per Molsing Beining

Jeg hjælper teams, afdelinger og ledere igennem forandringer med afsæt i det Agile mindset. Mit fokus er på krav, værdiskabelse og holdånd. Jeg elsker at formidle viden, og omsætte den til praktisk anvendelse. Jeg er udpræget team coach, hvor den coachende og faciliterende tilgang er to af grundstenene i den måde jeg arbejder på.

Erfaring
Blogindlæg og podcasts

Hvordan kan jeg hjælpe?

Gennem projektarbejde over de sidste 25 år, har Per fået en masse erfaring. Erfaring fra traditionelt fokuserede projekter (PRINCE2, vandfald osv.) i kombination med Agile (startende med XP (eXtreme-programmering) for over 20 år siden).

Per har en del erfaring med at opbygge højtydende teams baseret på Agile tankegang. Denne erfaring dækker såvel lokale teams som distribuerede hold (og kombinationer af disse).

Per har gode kommunikationsevner. Han er i stand til at undervise, coache og sprede glæde og energi omkring de fælles mål. Han er kreativ, munter og er altid klar til en udfordring.

Per arbejder typisk i rollen som team- og afdelingscoach eller Scrum Master. Per underviser en stor del af vores Scrum Master kurser (inkl. Forberedelse til PSM I certificering), på såvel dansk som Engelsk (og har også gjort det rundt i hele Europa).

En høj interesse for området Krav-modellering og -modning gør Per værdifuld i både de indledende faser af opstart af et projekt, såvel som ved udførelse af disse i projektet .Per har designet vores kursus inden for området Agile tilgange til krav .

Per er en aktiv del af det internationale samfund omkring Coaching af Agile og Scrum teams. Per har talt på Agile konferencer og Agile Coach Camps i Belgien, Holland, Norge, Tyskland, Tjekkiet og Nordamerika.

Erfaring

2019 – 2020
Bunker Holding, TDC/YouSee TVLab, Coloplast, Cochrane, CopyDan, AgileAkademiet

2017 – 2018
TDC/YouSee TVLab, ATP, Coloplast, AES, Terma, Oticon, Agile Akademiet, BRF Kredit, GroupM, Kruso, Agile Akademiet, Coloplast, Deloitte

2006 – 2016
BRF Kredit, Dwarf, ATP, GroupM, Agile Akademiet, Velux, Nykredit Koncernøkonomi, Bluegarden, Alm. Brand, Oticon, Isobar, Forca, SDC, Firebrand, Alm. Brand, nemlig.com, Nordea Credit Household, Nordea Private Netbank, Nordea Kredit, KMD Call me/Telia, Søndagsavisen/OFIR SDC, Maersk Line, TDC Services, Maersk Sealand, DaisyNet, DixaNet, Networkers/Framfab: Nike, Kelloggs, Deloiee&Touche, NovoNordisk Farmaka, GN Danavox, Coca-Cola, Bella Center, m.fl.

Kurser & certificeringer

  • Certificering (Scrum.org) | 2020

  • Certificering (Scrum.org) | 2020

  • Certificering (Scrum.org) | 2020

  • Certificering (Scrum.org) | 2020

  • Certificering (Scrum.org) | 2020

Senest blogindlæg