Per Beining

Per er udpræget team coach, hvor den coachende og faciliterende tilgang er to af grundstenene i den måde han arbejder på.

Gennem projektarbejde over de sidste 25 år, har Per fået en masse erfaring. Erfaring fra traditionelt fokuserede projekter (PRINCE2, vandfald osv.) i kombination med Agile (startende med XP (eXtreme-programmering) for over 20 år siden).

Per har en del erfaring med at opbygge højtydende teams baseret på Agile tankegang. Denne erfaring dækker såvel lokale teams som distribuerede hold (og kombinationer af disse).

Per har gode kommunikationsevner. Han er i stand til at undervise, coache og sprede glæde og energi omkring de fælles mål. Han er kreativ, munter og er altid klar til en udfordring.

Per arbejder typisk i rollen som team- og afdelingscoach eller Scrum Master. Per underviser en stor del af vores Scrum Master kurser (inkl. Forberedelse til PSM I certificering), på såvel dansk som Engelsk (og har også gjort det rundt i hele Europa).

En høj interesse for området Krav-modellering og -modning gør Per værdifuld i både de indledende faser af opstart af et projekt, såvel som ved udførelse af disse i projektet .Per har designet vores kursus inden for området Agile tilgange til krav .

Per er en aktiv del af det internationale samfund omkring Coaching af Agile og Scrum teams. Per har talt på Agile konferencer og Agile Coach Camps i Belgien, Holland, Norge, Tyskland, Tjekkiet og Nordamerika.

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk