Martin Ellemann Olesen2020-10-11T15:04:19+02:00

Martin Ellemann Olesen

Min mission er at hjælpe ledere med at skabe organisationer, hvor vi ønsker vores børn skal arbejde. For mig handler det i høj grad om ledelse og derfor har jeg en særlig passion for at støtte lederne i at gå forrest, når organisationer vælger at introducere Agile.

Min erfaring
  • Direktør & Agile Leadership Coach

Hvordan kan jeg hjælpe?

Som konsulent udvikler jeg lederskab på alle niveauer i organisationen ved at hjælpe:

  • Ledere med at udvikle inspirerende arbejdspladser omfavne agile værdier og principper og skabe de nødvendige forudsætninger for, at den agile organisation trives
  • Scrum Masters med at skabe miljøer, hvor selv-organiserende teams udnytter deres evner optimalt til fordel for kunder og brugere
  • Product Owners til at inspirere og facilitere teams til at komme på og afprøve innovative løsninger og levere værdifulde produkter

Som underviser blander jeg teori og praksis for at sikre at alle kan relatere min træning til deres daglige arbejde. Du kan se min åbne kurser i listen til højre. Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i af mine kurser, afholdt som virksomhedskursus.

Som (interim) leder går jeg forrest med et godt eksempel og tager min egen medicin. Mit fokus er på at reducere politik og bureaukrati og skabe inspirerende miljøer, hvor medarbejdere tager et medansvar for strategien til glæde for kunder.

Erfaring

2019-20 / VP Securities
VP Securities har en ambition om at blive en agil arbejdsplads. Min rolle var at rådgive topledelsen om hvordan de opnåede deres målsætning, og deltage i transformationsteamet for at sikre varig forankring og forandring.

2019 / LB Forsikring
LB Forsikring introducerede Agile for effektivt at understøtte en større digital omstilling. Min rolle var at coache de tre online teams i Scrum og PI Planning.

2018 / e-nettet
Transformation- og ledelsescoach på den agile transformation hos e-nettet. Min rolle var at understøtte en ambitiøs strategi om at arbejde på en ny måde i hele e-nettet til fordel for slutbrugerne og kunderne. e-nettet er ejet af de danske banker og spiller en central rolle som sektorens digitaliseringspartner, bl.a. ved udvikling af NemID nøgleappen.

2017 / ATP
Agile Program Coach på et støtte program opdelt i tre teams med deltagelse af medarbejdere fra ATP og en ekstern leverandør. Programmet var udvalgt som et af flere pilot spor i den Agile transformation som var ledet af min kollega Martin Nymann Vinther.

Kurser

Seneste blog-indlæg