Organisationsudvikling

Tag førersædet og driv din virksomhed med eksperimenterende forandringer. Lad dig inspirere af “best practices” fra forskellige områder, til at sætte dagsordenen for din fremtidige organisation.

Hvad kan du forvente?

At skabe og drive en forandring er både fysisk og mentalt krævende for medarbejdere, ledelse og organisationen selv. Der er brug for tålmodighed, ejerskab og velvilje for SAMMEN at kunne opbygge og styrke organisationen i at ændre sig.

Ved at tage udgangspunkt i “best practices” fra forskellige værktøjer og inddrage viden og erfaringer fra felter såsom forandringsledelse, agile praktikker, hypotese-drevet udvikling mm., supporterer vi dig i at drive lige præcis den forandring, der giver mening for dig og din organisation.

“Det eneste der ikke forandres, er forandringen selv”

Derfor bliver det vigtigere og vigtigere at forstå og arbejde i konteksten af, at vi ikke kan regne alt ud på forhånd, men må eksperimentere os frem.

Vores ydelser

Leadership coaching

Vi hjælper jeres ledere med at få overblik over rollen som agile ledere. Vi hjælper også med kompetencerne til at varetage den afgørende rolle som ledere spiller, når det kommer til at skabe de rette betingelser for en succesfuld agil organisation.

Agil Transformation

Vi hjælper jer med at introducere Agil sikkert og pragmatisk, så kunderne mærker en positiv effekt. Vores velafprøvede transformationsmodel og vores “one-size-fits-one” tilgang, sikrer, at I opnår de ønskede resultater.

Agil transformation

Vi hjælper jer med at introducere Agile sikkert og pragmatisk, så kunderne mærker en positiv effekt. ante, ac fermentum orci mattis et.

Leadership Coaching

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Agile coaching

Vi hjælper jer med at få de Agile værdier og principper til at skabe værdi for jer, i jeres kontekst.

Kurser & træning

Vi uddanner og coacher ledere ud fra den nuværende situation, kultur og ledelsesparadigme.

Agile Coach uddannelse

Vi uddanner jeres interne agile coaches så de kan guide og drive jeres agile transformation videre.

Agile roller

I får øjeblikkeligt erfarne og sikre hænder til at varetage kritiske agile roller og løfte de omkringværende.

Kontakt os

Jeg hedder Brian Søgaard og jeg kan svare på dine spørgsmål omkring vores ydelser, som du kan læse om ovenfor. Udfyld nedenstående formular, så vender jeg tilbage til dig snarest.