Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Denne kursus er allerede afholdt.

Virtuel Facilitering i praksis

28. januar 2021 @ 09:00 15:00

Er virtuel facilitering også blevet “the new normal” for dig og din virksomhed, hvor I bokser med at få teknikken, engagementet og de mange forskellige værktøjer til at hænge sammen, og har du brug for et skud af inspiration og idéer til at køre nye eksperimenter af med dine online møder eller workshop, så skal du hoppe med på en 1 dags virtuel facilitering, hvor vi bruger alt vores viden fra den fysiske facilitering og tager dét, der giver mest mening, med ind i vores virtuelle univers.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available

Virtuel facilitering i praksis – Indhold

Bliv en nærværende virtuel facilitator
Selvom online møder og virtuelle workshops har en anden begrænsning end de fysiske, er der masser vi kan lære og ikke mindst bruge i forhold til at skabe et nærværende, trygt rum for vores virtuelle mødedeltagere. Med udgangspunkt i vores fysiske værktøjskasse arbejder vi videre med få modeller, gode tips og tricks, og ikke mindst nogle simple værktøjer til at skabe engagement og involvering på tværs af lokationer.


Kurset tager udgangspunkt i facilitering af online møder og virtuelle workshop, hvor vi arbejder videre med din rolle som nærværende, virtuel facilitator, faciliteringsprincipper og simple teknikker til involvering af dine mødedeltagere, samt masser af inspiration til at skabe dynamik og energi på tværs.

Kurset vil bl.a. give dig følgende udbytte:
– Viden og læren om hvordan du udvider dine faciliteringskompetencer i et virtuelt miljø
– Forståelse for hvordan du bygger online møder og workshop
– Indsigt i at bygge trygge miljøer på tværs
– Brug egne styrker til at stå stærkt og nærværende som facilitator
– Du lærer at bruge og aktivere dine deltagere til at skrue op og ned for energien – på distancen
– Forskellige metoder til involvering
– En masse praktiske øvelser og sparring på tværs


Program

Dag 1:
– Hvad kan vi bruge fra den fysiske facilitering
– Brug dit design til at skabe dynamik og energi i dit virtuelle rum
– Lær det i praksis: Case-øvelser med forberedelse, udførelse og feedback
– Introduktion til forskellige virtuelle faciliteringsteknikker
– Udvid dit nærvær på distancen


Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der arbejder, eller vil arbejde med online facilitering af møder, workshops og træningssessioner, og som gerne vil have udvidet sin værktøjskasse og få en masse inspiration gennem øvelser og dialog. Kurset er både for dig, der allerede har erfaring som facilitator, men ønsker at mere styr på det virtuelle, og for dig, der vil prøve kræfter med virtuel facilitering for første gang, men som har erfaring med facilitering fra tidligere.


Forudsætninger

For at få mest ud af deltagelsen på kurset, anbefales det at kursister arbejder med en case, der enten har fundet sted, eller som skal bruges efter endt kursus. På den måde vil samtlige teknikker og værktøjer blive knyttet op på en reel case, der kan anvendes fra dag et efter endt kursus. Casen kan både være korte møder, længere workshops eller en træningssession eller sågar en 1:1.


Underviser

Med en stor interesse for produktudvikling, innovation og digitale produkter, hjælper Rikke mennesker og teams med at samarbejde effektivt på tværs af organisatoriske niveauer og kompetenceområder.

Mobil: 27 63 07 30
Mail: rikke@ugilic.dk