Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Scrum Master I Certificering

18. november 2021 @ 09:00 19. november 2021 @ 16:30

Dette Scrum Master Kursus er af gode grunde vores mest populære kursus. Gennem praktiske øvelser vil du på dette kursus lære om de centrale elementer i Scrum på en måde, så du får konkrete værktøjer med hjem, klar til brug. Du vil også blive introduceret til facilitering, hvilket ikke blot er en effektiv teknik at mestre som Scrum Master, men reelt en forudsætning for at blive en succesfuld Scrum Master.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Bliv certificeret Scrum Master – Indhold

Dette Scrum Master kursus er endnu et bevis på, at du hos Ugilic er sikret kvalitet og markedets absolut bedste undervisere. I løbet af kurset får du en masse konkrete Scrum Master-værktøjer, tips og tricks, som er nødvendige for at blive en god Scrum Master, samtidig med at du lærer teorien så du kan bestå certificeringen.

Dette Scrum Master Kursus er af gode grunde vores mest populære kursus. Gennem praktiske øvelser vil du på dette kursus lære om de centrale elementer i Scrum på en måde, så du får konkrete værktøjer med hjem, klar til brug. Du vil også blive introduceret til facilitering, hvilket ikke blot er en effektiv teknik at mestre som Scrum Master, men reelt en forudsætning for at blive en succesfuld Scrum Master.

Vi har designet kurset ud fra mange års erfaring i netop rollen som Scrum Master og flere hundrede afholdte kurser. Du er derfor garanteret et af de allerbedste Scrum Master-kurser på markedet.


Program

Alle dage starter undervisningen kl. 09:00 og slutter kl. 16:30. Der vil være et let morgenmad fra kl. 08:30.

Dag 1: Overblikket
– Agile & Scrum – det komplette overblik
– Scrums roller, Product Backlog, Relativ estimering, iterativ udvikling, sprint planlægning, sprint mål, Sprint Review (Demo) og Sprint Retrospective.
– Scrum frameworket – overblikket du har manglet uden at vide det.
– Daily Scrum. Tips og tricks til at få det til at virke.

Dag 2: Et spadestik dybere
– Tankerne bag det agile mindset
– Det agile mindset i praksis
– Scrum Masteren som facilitator (faciliteringsteknikker)
– User Stories og agile krav – hvad er det, og hvordan arbejder man konkret med dem?
– Forberedelse til certificeringen med spørgsmål/svar og eksempler
– Certificering: “Professional Scrum Master I” fra Scrum.org


Målgruppe

Kurset henvender sig både til nye Scrum Masters og mere erfarne Scrum Masters, der søger ny inspiration eller nye værktøjer og metoder. Kurset er også for dig, der primært ønsker at blive certificeret, da vi kan tilbyde markedets højeste beståelsesprocent til PSM 1-certificeringen ved kursets afslutning. Med dette kursus får du dermed det bedst mulige udgangspunkt for at påtage dig rollen som Scrum Master.


Certificering

Certificering er inkluderet i prisen, men det er frivilligt om du ønsker den eller ej. Certificeringen udføres ved kursets afslutning, hvor du har mulighed for at tage testen fra Scrum.org, der ved beståelse medfører certificeringen “Professional Scrum Master I“. Prøven er en engelsksproget, online multiple choice-test med 80 spørgsmål som skal besvares indenfor 60 minutter. Testen skal tages fra din egen computer, som du derfor bedes medbringe på kursets sidste dag.


Forudsætninger

For at få mest ud af deltagelsen på kurset, anbefales det at kursister har en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum. Hvis du ikke har praktisk erfaring med Agile vil du med fordel kunne tage Ugilics gratis online kursus Intro til Agile og Scrum”.


Underviser

Stefan har siden 2012 hjulpet teams, ledere og organisationer med at forbedre deres evne til konstant at levere værdi til slutbrugeren, ved at integrere agile værdier, principper og praktikker i den konkrete kontekst. Hans mål er at etablere de bedste forudsætninger – menneskelige, organisatoriske og tekniske forudsætninger – for at I kan skabe værdi for jeres kunder

Mobil: 40 40 19 60
Mail: stefan@ugilic.dk