Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Virtuelt: Scrum Master Certificering

12. januar 2021 @ 09:00 13. januar 2021 @ 16:30

Dette Scrum Master Kursus er af gode grunde vores mest populære kursus – og vi tilbyder det nu 100% virtuelt. Gennem praktiske øvelser vil du på dette kursus lære om de centrale elementer i Scrum på en måde, så du får konkrete værktøjer med hjem, klar til brug. Du vil også blive introduceret til facilitering, hvilket ikke blot er en effektiv teknik at mestre som Scrum Master, men reelt en forudsætning for at blive en succesfuld Scrum Master.

Vi bruger Teams som videoplatform, og du vil i løbet af de to dage på egen krop opleve en levende og engagerende kursusoplevelse selvom alle kursister deltager på distancen. Vi har sat prisen på kurset ned og så sparer du endda også transporttiden til og fra kursuslokalet.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Bliv certificeret Scrum Master – Indhold

Dette Scrum Master kursus er endnu et bevis på, at du hos Ugilic er sikret kvalitet og markedets absolut bedste undervisere. I denne virtuelle udgave får du en masse konkrete Scrum Master-værktøjer, tips og tricks, som er nødvendige for at blive en god Scrum Master, og ikke blot have fokus på at du skal lære teorien så du kan bestå certificeringen.

Vi har designet et helt nyt virtuelt kursus ud fra vores, efterhånden ret store, erfaring med at samle mange mennekser virtuelt – og stadig med udgangspunkt i mange års erfaring med netop Scrum Master rollen samt flere hundrede afholdte kurser. Du er derfor garanteret et af de allerbedste Scrum Master-kurser på markedet.


Program

Alle dage starter undervisningen kl. 09:00 og slutter kl. 16:30.

Dag 1: Overblikket
– Agile & Scrum – det komplette overblik
– Scrums roller, Product Backlog, Relativ estimering, iterativ udvikling, sprint planlægning, sprint mål, Sprint Review (Demo) og Sprint Retrospective.
– Scrum frameworket – overblikket du har manglet uden at vide det.
– Daily Scrum. Tips og tricks til at få det til at virke.

Dag 2: Et spadestik dybere
– Tankerne bag det agile mindset
– Det agile mindset i praksis
– Scrum Masteren som facilitator (faciliteringsteknikker)
– User Stories og agile krav – hvad er det, og hvordan arbejder man konkret med dem?
– Forberedelse til certificeringen med spørgsmål/svar og eksempler
– Certificering: “Professional Scrum Master I” fra Scrum.org


Målgruppe

Kurset henvender sig både til nye Scrum Masters og mere erfarne Scrum Masters, der søger ny inspiration eller nye værktøjer og metoder. Kurset er også for dig, der primært ønsker at blive certificeret, da vi kan tilbyde markedets højeste beståelsesprocent til PSM 1-certificeringen ved kursets afslutning. Med dette kursus får du dermed det bedst mulige udgangspunkt for at påtage dig rollen som Scrum Master.


Certificering

Certificering er inkluderet i prisen, men det er frivilligt om du ønsker den eller ej. Certificeringen udføres ved kursets afslutning, hvor du har mulighed for at tage testen fra Scrum.org, der ved beståelse medfører certificeringen “Professional Scrum Master I“. Prøven er en engelsksproget, online multiple choice-test med 80 spørgsmål som skal besvares indenfor 60 minutter. Testen skal tages fra din egen computer, som du derfor bedes medbringe på kursets sidste dag.


Forudsætninger

For at få mest ud af deltagelsen på kurset, anbefales det at kursister har en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum. Hvis du ikke har praktisk erfaring med Agile vil du med fordel kunne tage Ugilics gratis online kursus Intro til Agile og Scrum”.


Undervisere

Jeg har i mere end 15 år beskæftiget mig med at introducere, implementere og justere alle aspekter af agile initiativer. Jeg fokuserer på agile transformationer, og hjælper organisationer med at skabe et miljø hvor arbejdet er værdiskabende og opfattes meningsfuldt.

Mobil: 50 25 60 20
Mail: kristian@ugilic.dk


Stefan har siden 2012 hjulpet teams, ledere og organisationer med at forbedre deres evne til konstant at levere værdi til slutbrugeren, ved at integrere agile værdier, principper og praktikker i den konkrete kontekst. Hans mål er at etablere de bedste forudsætninger – menneskelige, organisatoriske og tekniske forudsætninger – for at I kan skabe værdi for jeres kunder

Mobil: 40 40 19 60
Mail: stefan@ugilic.dk