Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Scrum Master Certificering (Aarhus)

februar 22, 2021 @ 09:00 februar 24, 2021 @ 16:00

Dette Scrum Master Kursus er af gode grunde vores mest populære kursus. Gennem praktiske øvelser vil du på dette kursus lære om de centrale elementer i Scrum på en måde, så du får konkrete værktøjer med hjem, klar til brug. Du vil også blive introduceret til facilitering, hvilket ikke blot er en effektiv teknik at mestre som Scrum Master, men reelt en forudsætning for at blive en succesfuld Scrum Master.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Scrum Master Certificering – Early Bird (Udløber 11. feb)
10,900.00 DKK ekskl. moms.
Scrum Master Certificering
12,500.00 DKK ekskl. moms.

Bliv certificeret Scrum Master – Indhold

Dette Scrum Master kursus er endnu et bevis på, at du hos Ugilic er sikret kvalitet og markedets absolut bedste undervisere. Bemærk, at kurset har en varighed på tre dage og ikke kun to, som langt de fleste andre Scrum Master-kurser på markedet. Det skyldes, at vi også rigtigt gerne vil lære dig en masse konkrete Scrum Master-værktøjer, tips og tricks, som er nødvendige for at blive en god Scrum Master, og ikke blot have fokus på at du skal lære teorien så du kan bestå certificeringen.

Dette Scrum Master Kursus er af gode grunde vores mest populære kursus. Gennem praktiske øvelser vil du på dette kursus lære om de centrale elementer i Scrum på en måde, så du får konkrete værktøjer med hjem, klar til brug. Du vil også blive introduceret til facilitering, hvilket ikke blot er en effektiv teknik at mestre som Scrum Master, men reelt en forudsætning for at blive en succesfuld Scrum Master.

Vi har designet kurset ud fra mange års erfaring i netop rollen som Scrum Master og flere hundrede afholdte kurser. Du er derfor garanteret et af de allerbedste Scrum Master-kurser på markedet.


Program

Alle dage starter undervisningen kl. 09:00 og slutter kl. 16:00. Der vil være et let morgenmad fra kl. 08:30.

Dag 1: Overblikket
– Agile & Scrum – det komplette overblik
– Læringsspil der giver deltagerne indsigt i hvordan de fleste agile processer er bygget op
– Scrums roller, Product Backlog, Relativ estimering, iterativ udvikling, sprint planlægning, sprint mål, Sprint Review (Demo) og Sprint Retrospective.
– Scrum frameworket – overblikket du har manglet uden at vide det.

Dag 2: Et spadestik dybere
– Daily Scrum. Tips og tricks til at få det til at virke.
– Hvad er tankerne bag det agile mindset, og hvordan kan du bruge det i den virkelige verden til at få Agile til at virke.
– Scrum Masteren som facilitator – lær de grundlæggende faciliteringsteknikker og få en introduktion til grafisk facilitering
– User Stories og agile krav – hvad er det, og hvordan arbejder man konkret med dem?

Dag 3: Certificering
– Forberedelse til certificeringen med spørgsmål/svar og eksempler
– Certificering: “Professional Scrum Master I” fra Scrum.org


Målgruppe

Kurset henvender sig både til nye Scrum Masters og mere erfarne Scrum Masters, der søger ny inspiration eller nye værktøjer og metoder. Kurset er også for dig, der primært ønsker at blive certificeret, da vi kan tilbyde markedets højeste beståelsesprocent til PSM 1-certificeringen ved kursets afslutning. Med dette kursus får du dermed det bedst mulige udgangspunkt for at påtage dig rollen som Scrum Master.


Certificering

Certificering er inkluderet i prisen, men det er frivilligt om du ønsker den eller ej. Certificeringen udføres ved kursets afslutning, hvor du har mulighed for at tage testen fra Scrum.org, der ved beståelse medfører certificeringen “Professional Scrum Master I“. Prøven er en engelsksproget, online multiple choice-test med 80 spørgsmål som skal besvares indenfor 60 minutter. Testen skal tages fra din egen computer, som du derfor bedes medbringe på kursets sidste dag.


Forudsætninger

For at få mest ud af deltagelsen på kurset, anbefales det at kursister har en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum. Hvis du ikke har praktisk erfaring med Agile vil du med fordel kunne tage Ugilics gratis online kursus Intro til Agile og Scrum”.


Underviser

Jeg har 10 års erfaring som agile coach og har hjulpet en række af landets største IT-organisationer med transformationer, organisations design og ledelse. I 2019 udgav jeg bogen “Upolerede tips og tricks” med alle de fedeste tips og tricks til Scrum Master, Product Owner, ledere og andre der har behov for inspiration til hverdagen. Mit primære fokus er at hjælpe med at designe og skabe effektive organisationer. Det kan være helt i det nære med at få et enkelt konkret team til at blive mere effektivt, men også i et bredere perspektiv med at facilitere et organisations design med høj synergi effekt.

Mobil: 28 72 04 13
Mail: rasmus@ugilic.dk


Stefan har siden 2012 hjulpet teams, ledere og organisationer med at forbedre deres evne til konstant at levere værdi til slutbrugeren, ved at integrere agile værdier, principper og praktikker i den konkrete kontekst. Hans mål er at etablere de bedste forudsætninger – menneskelige, organisatoriske og tekniske forudsætninger – for at I kan skabe værdi for jeres kunder

Mobil: 40 40 19 60
Mail: stefan@ugilic.dk