Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Virtuelt: Professional Agile Leadership (PAL-E)

29. marts 2021 @ 09:00 30. marts 2021 @ 16:30

OBS: Kurset afholdes som virtuelt kursus.

I løbet af dette to-dages kursus opnår du et overblik over den afgørende rolle som ledere spiller, når det kommer til at skabe de rette betingelser for en succesfuld agil transformation. Kurset består af en unik kombination af teori og praksis. Derfor vil du efter kurset både besidde ny praktisk viden, og samtidig være i stand til at gennemføre PAL I -certificeringen som er inkluderet i prisen.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Indhold

Kurset giver dig et overblik over på hvilke områder agilitet skaber værdi for din organisation, og hvorfor din håndtering af rollen som leder i den forbindelse er kritisk for at organisationen opnår succes. I arbejdet med at skabe den rette kultur, vil du blive i stand til at supportere og hjælpe teams ved at støtte dem gennem rådgivning og fjerne udfordringer som teamet ikke selv er i stand til at adressere eller ikke har det rette mandat til at ændre på. Endvidere vil du opnå en forståelse for, hvordan ledelsesmæssige agile principper og værdier kan bidrage til bedre resultater og gøre din organisation i stand til at overkomme flere organisatoriske udfordringer. Derfor lærer du, hvordan du skaber en kultur bestående af ejerskab og engagement for konstant forbedring og levering med større effektivitet.

Undervisningen på dette kursus vil primært være baseret på interaktive øvelser og diskussioner baseret på videoer og en lille bog, som du modtager ved kursets begyndelse. Undervisningen er således formet, så du opnår optimalt udbytte af de andre medkursister og derfor, ud over den tilrettelagte undervisning, kan tage en masse af deres viden og refleksioner med dig hjem. Indholdet på kurset er under konstant udvikling baseret på den feedback som over 236 PST’er verden over indsamler ved deres kursusafholdelse.


Udbytte

Efter de to dage på ”Professional Agile Leadership” vil du som leder af agile teams have de rette værktøjer til at hjælpe organisationen gennem den agile rejse.

Dette sker gennem:
. Et overblik over hvad ”Agile” er, og hvorfor det er nødvendigt for at organisationer trives i en foranderlig verden.
– Værktøjer til at identificere potentielle muligheder og udfordringer ved ”Agile” i forbindelse med forretningsværdi, og hvorfor ”Agile” er så vigtigt, når det kommer til at være en organisation af næste generation
– En forståelse for teknikker der understøtter teamets evne til at opretholde en langvarig agilitet, herunder den rolle som lederen spiller, skift i overbevisninger og forholdet mellem kompleksitet og empiri.
– Måder at udvikle af mennesker for at hjælpe dem vokse og trives under den agile arbejdsmetode
– Praktiske indsigter i hvordan rollen som agil leder adskiller sig fra en traditionel leder
– Rådgivning omkring hvordan du måler og guider agil produktlevering


Målgruppe

Dette kursus henvender sig til ledere som er involveret i implementeringen af agilitet i deres organisation. Herunder ledere som er ansvarlige for et eller flere Scrum teams, ledere som er ansvarlige for udviklingen af menneskerne i Scrum teams (eks. HR), Scrum Masters og Product Owners samt seniorledere der agerer sponsor for den agile transformation og ønsker indsigt i hvordan man udvikler ledelsen ved agile transformationer. Som deltager vil du dog opnå det største udbytte hvis du er Scrum-certificeret eller har opnået en solid forståelse af scrum på anden vis, har arbejdet med et Scrum Team i en ledelsesrolle og har læst Scrum guiden.


Forudsætninger

For at få mest ud af deltagelsen på kurset, anbefales det at kursister har en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum. Hvis du ikke har praktisk erfaring med Agile vil du med fordel kunne tage Ugilics gratis online kursus Intro til Agile og Scrum”.


Underviser

(+45) 31 32 40 22

Se Underviser hjemmeside

Martins mission er at hjælpe ledere med at skabe organisationer, hvor vi ønsker vores børn skal arbejde. For Martin handler det i høj grad om ledelse og derfor har han en særlig passion for at støtte lederne i at gå forrest, når organisationer vælger at introducere Agile.

Mobil: 31 32 40 22
Mail: martin@ugilic.dk