Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Product Owner i praksis

september 27, 2022 @ 09:00 september 28, 2022 @ 16:30

En Product Owner uden de nødvendige kompetencer kan stå i vejen for et helt teams succes. Har du kompetencerne og værktøjerne til at blive en succesfuld Product Owner? Vi har designet dette kursus til dig, som vil lære det nødvendige for at blive en god Product Owner, både indad mod teamet og udad mod organisationen og dine interessenter. Kurset hed tidligere Få succes som Product Owner – samme kursus, nyt navn.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Product Owner i praksis
Et praktisk kursus for kommende og nuværende Product Owners
10.900,00 DKK ekskl. moms.

Få succes som Product Owner – Indhold

Vi har designet dette kursus til dig, som vil lære det nødvendige for at blive en god Product Owner, både indad mod teamet og udad mod organisationen og dine interessenter. Underviseren har omfattende praktisk erfaring med alle alle emnerne, så kurset tager udgangspunkt i virkeligheden og ikke så meget i teori. Du får et væld af nye værktøjer med hjem. Forvent også, at dine nuværende overbevisninger og mindset vil blive udfordret.

På kurset vil du blandt andet lære, hvordan du:
– sammen med dit team planlægger kommende releases
– arbejder effektivt med user stories og din backlog
– skaber en kommunikerbar vision for dit produkt eller team
– understøtter den agile udvikling i både dit team og din organisation
– forventes at udfylde PO-rollen i de enkelte Scrum-møder
– samarbejder effektivt med teamet og Scrum Masteren, og hvilke forventninger I kan have til hinanden

Vi berører desuden emner som konflikthåndtering, User Story Mapping, Minimum Viable Product vs. Minimal Marketable Product, interessenthåndtering og Product Backlog Refinement-teknikker. Du bliver desuden introduceret til user stories og prøver at arbejde med dem i praksis.

Du lærer og afprøver selv en række konkrete værktøjer og får nogle skabeloner med hjem, som du kan bruge straks efter kurset.

Da kurset er praktisk orienteret forventes det, at deltagerne har en grundlæggende forståelse for Scrum og teorien bag. Kurset er dog relevant for både nye og erfarne Product Owners. Vi sikrer et stort udbytte for dig på kursets to dage, hvor du vil lære gennem en blanding af undervisning, cases og konkrete øvelser. Du møder en engageret underviser med praktisk erfaring i at rådgive og coache Product Owners.


Program

Alle dage starter undervisningen kl. 09:00 og slutter kl. 16:30. Der vil være let morgenmad fra kl. 08:30.

Dag 1:
– Agil værdiskabelse
– Scrum og de tre roller
– Produkt Owner-rollen: Forventninger og ansvar
– Konflikthåndtering

Dag 2:
– Vejen fra idé til færdigt produkt
– User stories og brugerinddragelse
– Product Backlog management
– Backlog Refinement og agil planlægning


Målgruppe

Kurset henvender sig både til nye Product Owners og mere erfarne Product Owners, der søger ny inspiration eller nye værktøjer og metoder. Med dette kursus får du det bedst mulige udgangspunkt for at påtage dig rollen som Product Owner.


Certificering

Da kurset er praktisk orienteret og optimeret til at hjælpe dig i hverdagen i rollen som Product Owner, har vi fravalgt certificering til dette kursus. Certificeringen kan dog tilvælges som en ekstra dag, hvis det har interesse. Kontakt os via kontaktformularen herunder.


Forudsætninger

For at få mest ud af deltagelsen på kurset, anbefales det at kursister har en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum. Hvis du ikke har praktisk erfaring med Agile, vil du med fordel kunne tage Ugilics gratis online kursus Intro til Agile og Scrum.

Har du spørgsmål omkring kurset?

Skriv dit spørgsmål herunder


    Underviser

    Brian er en erfaren agil coach og underviser med 20 år i it-branchen. Han har undervist og coachet Product Owners siden 2014. Trods hans solide teoretiske forankring, er hans tilgang i høj grad praktisk og pragmatisk, hvilket smitter tydeligt af på hans undervisning. Med Brian kan du forvente at blive udfordret og inspireret.

    Mobil: 21 80 81 79
    Mail: brian@ugilic.dk
    Profil & CV: ugilic.dk/brian