Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Få succes som Product Owner

20. april 2021 @ 09:00 21. april 2021 @ 16:30

En Product Owner uden de nødvendige kompetencer kan stå i vejen for et helt teams succes. Har du kompetencerne og værktøjerne til at blive en succesfuld Product Owner? Vi har designet dette kursus til dig, som vil lære det nødvendige for at blive en god Product Owner, både indad mod teamet og udad mod organisationen og dine interessenter.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Få succes som Product Owner – Indhold

Vi har designet dette kursus til dig, som vil lære det nødvendige for at blive en god Product Owner, både indad mod teamet og udad mod organisationen og dine interessenter.

På kurset vil du blandt andet lære, hvordan du:
– sammen med dit team planlægger kommende releases
– arbejder effektivt med user stories og din backlog
– skaber en kommunikerbar vision for dit produkt eller team
– understøtter den agile udvikling i både dit team og din organisation
– forventes at udfylde PO-rollen i de enkelte Scrum-møder
– samarbejder effektivt med teamet og Scrum Masteren, og hvilke forventninger I kan have til hinanden

Vi berører desuden emner som konflikthåndtering, User Story Mapping, Minimum Viable Product vs. Minimal Marketable Product, interessenthåndtering og Product Backlog Refinement-teknikker.

Du lærer og afprøver selv en række konkrete værktøjer og får nogle skabeloner med hjem, som du kan bruge straks efter kurset.

Da kurset er praktisk orienteret forventes det, at deltagerne har en grundlæggende forståelse for Scrum og teorien bag. Kurset er dog relevant for både nye og erfarne Product Owners. Vi sikrer et stort udbytte for dig på kursets to dage, hvor du vil lære gennem en blanding af undervisning, cases og konkrete øvelser. Du møder en engageret underviser med praktisk erfaring i at rådgive og coache Product Owners.


Program

Alle dage starter undervisningen kl. 09:00 og slutter kl. 16:30. Der vil være et let morgenmad fra kl. 08:30.

Dag 1:
– Agil værdiskabelse
– Scrum og roller
– Produkt Owner – forventninger og ansvar
– Konflikthåndtering

Dag 2:
– Fra idé til færdigt produkt
– Product Backlog management
– Refinement
– Agil planlægning


Målgruppe

Kurset henvender sig både til nye Product Owners og mere erfarne Product Owners, der søger ny inspiration eller nye værktøjer og metoder. Med dette kursus får du det bedst mulige udgangspunkt for at påtage dig rollen som Product Owner.


Certificering

Da kurset er praktisk orienteret og optimeret til at give mest muligt outcome ift. rollen som Product Owner, har vi fravalgt certificering til dette kursus. Certificeringen kan dog tilvælges som en ekstra dag, hvis det har interesse. Kontakt os via kontaktformularen herunder.


Forudsætninger

For at få mest ud af deltagelsen på kurset, anbefales det at kursister har en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum. Hvis du ikke har praktisk erfaring med Agile vil du med fordel kunne tage Ugilics gratis online kursus Intro til Agile og Scrum”.

Har du spørgsmål omkring kurset?

Skriv dit spørgsmål herunder


  Undervisere

  Brian er en erfaren agil coach og underviser med 20 år i it-branchen. Han er dybt fokuseret på det agile område som team- og ledelsescoach. Dette smitter i høj grad af på hans undervisning.

  Mobil: 21 80 81 79
  Mail: brian@ugilic.dk


  Tore er agil nørd og er passioneret omkring at hjælpe mennesker med at få et bedre arbejdsliv. Dette udlever han bl.a.  gennem sin mangeårige erfaring med at coache og undervise i agilitet.

  Mobil: 25 38 19 64
  Mail: tore@ugilic.dk