Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Advanced Product Owner

22. februar 2021 @ 09:00 23. februar 2021 @ 16:30

Kører du backloggen med venstre hånd og føles det som om at user stories var old news allerede for et par år siden? Så er du uden tvivl klar til at kaste dig ud i et advanced product owner kursus, og blive udfordret med eksperimenter, nye designs, visionsarbejde og kundeinvolvering volume 2. Vi kommer til at fokusere på at arbejde fra projekt til produkt, styrke dine relationer internt og eksternt, arbejde fokuseret på mål af produkt og services, samt klæde dig på til at kunne shine endnu mere i din facilitering og præsentation af produktet.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Product Owner Advanced – Indhold

Stå stærkt som visionær product owner
Mange product owners oplever en begrænset adgang til det store “hvorfor” bag et produkt eller en service. Det gør vi op med på dette kursus, og giver dig værktøjerne til at slå igennem foran både interessenter, ledelsen og ikke mindst resten af teamet. Vores fokus bliver at gå fra idé til virkelighed, hvor du som product owner, er det bærende element hele vejen igennem, med brug af forskellige eksperimenter, udviklingsmuligheder, involvering af stakeholders, samt måden du forholder dig til fremdrift på.

Kurset vil bl.a. give dig følgende udbytte:
– Hvordan du arbejder visionært og langsigtet med teamet og dine interessenter
– Måder du kan involvere og engagere stakeholders og ledelse omkring dig
– Forskellige måder at bruge eksperimenter på i din hverdag som Product Owner
– Simple præsentationsteknikker der får dig til at stærkere under reviews af produktet
– Synlighed omkring dine overordnede prioriteter
– Overskuelige metoder til bedre kundeforståelse og inddragelse


Program

Dag 1:
– Fra projekt til produkt
– Det visionære fokus
– Introduktion til simple værktøjer for bedre styring af skiftende prioriteter
– Fra operationel til strategisk product owner
– Involvering af interessenter og kunder i udviklingen af produktet

Dag 2:
– Fra product backlog til product management
– Styrk dine krav og stå stærkere
– Brug gulvet i din facilitering og præsentation
– Eksperimenter med din kunde


Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der igennem et stykke tid, har siddet som Product Owner for et team, og som har prøvet kræfter med flere af de klassiske elementer indenfor product ownership. Ved at tage dette kursus trækker vi elementer fra vores kursus “Stå stærkt som PO” op på næste niveau, og giver dig fundamentet for at kunne løfte dig til en mere strategisk Product Owner.


Forudsætninger

For at få mest ud af deltagelsen på kurset, anbefales det at kursister har arbejdet i en længere periode som Product Owner, evt. har taget en Product Owner certificering, og har en bred forståelse for Agile og scrum.


Underviser

Med en stor interesse for produktudvikling, innovation og digitale produkter, hjælper Rikke mennesker og teams med at samarbejde effektivt på tværs af organisatoriske niveauer og kompetenceområder.

Mobil: 27 63 07 30
Mail: rikke@ugilic.dk