Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Leading SAFe

september 26, 2022 @ 09:00 september 27, 2022 @ 16:30

Er Scaled Agile Framework® nyt eller sort snak for dig?

Ugilics Leading SAFe® kursus giver dig en grundig introduktion til grundlaget for SAFe, principperne og praksisserne bag og kæder dig på til at drive eller understøtte din virksomheds Agile transformation.

Scaled Agile Framework 5.1

Du bliver trænet i de grundlæggende principper og værktøjer til skalering af agile teams og undervisningen krydres med praksis eksempler fra danske og internationale agile transformationer.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Leading SAFe
10.900,00 DKK ekskl. moms.

Kurset afholdes også den 12.-13. december 2022


Hvorfor Leading SAFe?

Konkret besvarer Leading SAFe®kurset spørgsmålene:
– Hvad er SAFe?
– Hvad er forretningsagilitet, og hvordan understøtter SAFe det?
– Hvordan kommer en organisation i gang med Scaled Agile Framework®?
– Hvilke læringer har andre organisationer opnået?

Gennem kurset vil du lære SAFe’s tilgang i forhold til forbedre kvalitet, produktivitet, medarbejdernes engagement og time-to-market. Du vil forstå værdien at samle organisationen omkring de samme mål, og hvordan du kan forbedre resultater gennem arbejdsgangene fra strategi til levering. Du lærer, hvad der gør virksomheder mere kundecentrerede, og hvordan man kører tilpasnings- og planlægningsbegivenheder, såsom PI-planlægning.

Altså SAFe® bud på den maggi-terning af information og øvelse du har brug for at kunne tale SAFe’sk, og dermed promovere eller supportere skaleret agile arbejdsmetoder. Du lærer og afprøver selv en række konkrete værktøjer og får nogle skabeloner med hjem, som du kan bruge straks efter kurset både fysisk og virtuelt.

Kurset er praktisk orienteret, og relevant for både nybegyndere ud i det agile og erfarne agilister der endnu ikke har anvendt SAFe. Såfremt du ingen erfaring har med Agil anbefaler vi, at du tager Ugilics gratis Scrum online kursus forud for undervisningen.

Vi sikrer et stort udbytte for dig på kursets to dage, hvor du vil lære gennem en blanding af undervisning, cases og konkrete øvelser. Du møder en engageret underviser med praktisk erfaring i at rådgive og coache ledere og medarbejdere i agile transformationer.


Program

Alle dage starter undervisningen kl. 09:00 og slutter kl. 16:30.

Kurset består af 7 lektioner, der tager os gennem baggrunden for SAFe, Lean-agil ledelse, Team af Teams, Planlægning, stor skala skalerering og agil porteføljestyring, inden vi slutter af med hvordan vi går til implementering samt tips til eksamenlæsning.

Dag 1:
►Thriving in the Digital Age with Business Agility
►Becoming a Lean-Agile Leader
►Establishing Team and Technical Agility
►Building Solutions with Agile Product Delivery (Optakt til PI Planning)

Dag 2:
►Building Solutions with Agile Product Delivery (PI Planning)
►Exploring Lean Portfolio Management
►Leading the Change
►Practicing SAFe


Målgruppe

Kurset henvender sig både til medarbejdere og ledere i organisationer der er nysgerrige på, eller i gang med en Agil Transformation. Med dette kursus får du det bedst mulige udgangspunkt for at samarbejde


Certificering

Vi tilpasser løbende træningen med henblik på at hjælpe dig i din hverdag, hvad enten du har en rolle i et SAFe setup, leder en transformation, eller samarbejder med et SAFe setup. Kurset inkluderer mulighed for certificering, men vores fokus er på læring og anvendelse, så forvent lidt selvstudie før certificeringseksamen.


Forudsætninger

For at få mest ud af deltagelsen på kurset, anbefales det at kursister har en grundlæggende forståelse for Agile og Scrum. Hvis du ikke har praktisk erfaring med Agile, vil du med fordel kunne tage Ugilics gratis online kursus Intro til Agile og Scrum.

Derudover anbefaler vi også at besøge: https://www.scaledagileframework.com, hvor du kan læse mere om rammeværket og de temaer kurset berører.


Har du spørgsmål omkring kurset?

Hvis du har spørgsmål til kurset, forudsætninger eller ønsker sparring om hvor vidt dette kursus er noget for dig er du velkommen til at spørge her eller kontakte underviseren direkte.


    Underviser

    Morten er en erfaren agil coach og underviser med 19 år indenfor finans, forsikring og offentlig administration. Han har stået i spidsen for flere SAFe implementeringer på tværs af Europa og undervist og coachet i Leading SAFe siden 2017. Morten har en praktisk og pragmatisk tilgang, og indrager både gode og dårlige erfaringer i undervisningen til at underbygge teorien.

    Mobil: 6155 7494
    Mail: morten@ugilic.dk