Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Bliv din egen (agile) Coach

6. oktober og 27. oktober. Begge dage fra 9:00-16:30

Vi fokuserer på, hvordan vi får det agile og bæredygtige mindset implementeret, således at I både som individ og organisation er klædt på til starte den agile rejse. Vi trækker paralleller til den agile verden, og italesætter hvordan man kan bruge sin indre scrum master, product owner og team-member til at sikre arbejdsglæde og fokus, skærpe prioritering og planlægning. Når man ER agil, kan man ARBEJDE agilt.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Bliv din egen (agile) coach
9.495,00 DKK ekskl. moms.

Kurset afholdes også den 19. august + 1. september

Hvor står du efter kurset

Målet er, at du efter kurset vil være i stand til at arbejde målrettet med det agile mindset enten for at nå egne individuelle mål eller implementere agile arbejdsmetoder/mindset i en organisation.
Du står med en metode/mindset, der hjælper dig til at nå dine mål mere effektivt og målrettet kunne arbejde eksplorativt med egenudvikling og målsætning.
Øget kendskab til den agile værktøjskasse, og hvordan du kan bruge disse værktøjer til at lede dig selv og andre gennem en forandring.


Hvad kommer du til at stifte bekendskab med

På kurset lærer man simple teknikker som styrker fokus og overblik, så man kan træffe gode bevidste beslutninger, samt arbejde fokuseret og produktivt. Vi arbejder med simple arbejdsværktøjer som blandt andet kan hjælpe ens overskud og energi. Vi arbejder med tydelige målsætninger, prioritering og planlægning og træner mentale strategier som blandt andet nysgerrighed, tålmodighed, nærvær og accept.

Ofte har man i organisationen et ønske om at indføre agile arbejdsmetoder. Og det er som sådan ganske fint. Men hvis man vil, at de agile arbejdsmetoder skal lykkes/virke, så skal man starte med at tænke på den enkeltes og organisationens mindset, for agile metoder virker ikke af sig selv. Agilitet er et mindset.

Agilitet starter derfor med ens mindset. Det handler om at have et åbent og nysgerrige sind, være reflekterende, løbende evaluere og stræbe efter at gøre ting bedre og på en mere hensigtsmæssig, effektive og bæredygtige måde.

At arbejde agilt handler om at internalisere/leve de agile værktøjer og artefakter i sit mindset. På denne måde bliver agilitet ikke blot en metode man anvender i en organisation, men en måde man er på og tænker på.


Program

Kurset afholdes 2 dage, med 2 uger imellem. Der vil være hjemmeopgaver og et online tjek-in midtvejs.

Alle dage starter undervisningen kl. 09:00 og slutter kl. 16:30. Der vil være et let morgenmad fra kl. 08:30.

Dag 1: Overblikket
– Hvad er personlig agilitet og hvorfor er det så vigtigt?
– Hvorfor blive din egen agile coach?
– Værktøjskassen til din ’indre’ scrum master, product owner og team member
– Hvordan sætter du værktøjskassen i spil?

Dag 2: Et spadestik dybere
– Den agile værktøjskasse; genbesøg og refleksion siden sidst
– Hvordan kan disse værktøjer hjælpe mig i mit arbejdsliv og i mit privatliv
– Fra teori til praksis: med afsæt i den agile værktøjskasse laves en personlig plan


Målgruppe

Alle der gerne vil udvikle sig selv og ønsker at skabe en forandring for sig selv – og dermed for den organisation, de er en del af.
Velegnet som start skud for en organisation, der skal til at arbejde agilt i en eller anden form, hvor nøglepersoner her får mulighed for, at få det agile mindset ind under huden.


Underviser

Med en stor interesse for produktudvikling, innovation og digitale produkter, hjælper Dorthe organisationer, teams og mennesker med at samarbejde effektivt på tværs af organisatoriske niveauer og kompetenceområder.

Mobil: 51 17 67 57
Mail: hein@ugilic.dk