Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Agile Coach Practitioner

september 29, 2022 @ 16:30 september 30, 2022 @ 17:30

Som Agil Coach hjælper du teams, ledere og organisationen som helhed, med at levere mest mulig værdi til kunderne, ved hjælp af agile værdier, principper og praktikker. At sikre en solid forståelse for hvorfor og hvordan man arbejder agilt, på tværs af organisationen, er et komplekst ansvarsområde. Det kræver en dyb faglighed og en værktøjskasse der spænder bredt. Vi har udviklet Agile Coach Practitioner forløbet, for at du kan mestre de mange facetter en Agil Coach skal kunne tilbyde.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Early bird – Agile Coach Practitioner (Udløber 10. september 2022)
14.900,00 DKK ekskl. moms.
Agile Coach Practitioner
17.900,00 DKK ekskl. moms.

Bliv Agile Coach Practitioner – Indhold

Bemærk: Uddannelsen foregår som udgangspunkt fysisk, men overgår til virtuelt såfremt dette er nødvendigt til denne tid. Vi afholder forløbet i små hold på max 8 deltagere.

I Ugilic tror vi ikke på one size fits all. Slet ikke når det kommer til Agile Coaches. Vi har designet dette Agile Coach Practitioner forløb ud fra input og interviews med flere virksomheder, der alle arbejder på forbedre deres evne til at skabe værdi, med hjælp fra Agile Coaches. Vi har sammensat det, således at vi dækker alle de centrale elementer, men samtidig favner mange af de forskellige facetter. Som deltager på Ugilic’s Agile Coach Practitioner forløb kommer du omkring en lang række modeller, praktikker og værktøjer. Du vil efter forløbet have alle kompetencerne til at varetage dit ansvar med at få integreret Agile og løftet organisationens evne til at skabe værdi for kunderne.

Med Agile Coach Practitioner forløbet får du:
– Konkrete værktøjer til coaching af SM’s, PO’s og Teams
– Indsigt i hvordan du som Agil Coach løfter et agilt team fra et modenhedsniveau til et andet
– Værktøjer til systemisk tænkning og indblik i hvordan dette påvirker dine coaching mål i et agilt setup
– Grundlæggende forståelse for hvordan hjernen fungerer og hvordan dette påvirker din coaching
– Indblik i konflikthåndtering og hvordan du kan anvende denne viden i din coaching
– Evnerne til at indgå i coaching, sparring og rådgivningsseancer med organisationens ledere og medarbejdere
– Evnen til at spotte team toksiner og coache ud fra disse

Du får en masse praktisk erfaring i forløbet, gennem øvelser med de øvrige deltagere, da øvelse er helt fundamentalt for at blive en god Coach.

Inden vi mødes første gang, kontakter vi dig med henblik på høre nærmere omkring dine erfaringer, dine tanker omkring Agile og Coaching samt dine mål og forventninger. Vores hensigt er først og fremmest at skabe den bedste læringsoplevelse for dig, men vi vil egentlig også bare gerne lære dig bedre at kende.


Program

Alle dage starter undervisningen kl. 09:00 og slutter kl. 16:30. Der vil være et let morgenmad fra kl. 08:30.

29. & 30. september: Rollen som agil coach
– Velkommen, introduktion, mål & forventninger
– Den agile coach – Spotlight på rollen som agil coach
– Værdiskabelse som agil coach
– Coaching som et professionelt håndværk
– Coaching af Scrum Masters
– Coaching af Product Owners
– Coaching af Teams ud fra deres modenhedsniveau
– Agile Leadership Coaching: Coaching af ledere

17. & 18. november: Coaching og relationer
– Velkommen, opsamling og læringspunkter fra sidst
– Din hjerne på arbejde – Hjernen og coaching
– Coaching og den 3. entitet
– Team Mindmapping og coaching strategier
– Coaching ud fra systemets stemme
– Konflikter og coaching
– Team toksiner og coaching
– Coaching Cases

Marts 2023: Netværksmøde for Ugilics Agile Coach Practitioners (dato præciseres nærmere)
– Faciliteret netværksmøde med vidensdeling og læringer siden sidst


Målgruppe

Målgruppen for uddannelsen er Agile Coaches og Scrum Masters med erfaring fra praksis, der ønsker at styrke deres faglighed med nye værktøjer, praksis-orienteret træning, nye coaching-modeller og den seneste viden om hvad der virker indenfor kompleks produktudvikling.

Har du tilsvarende erfaring fra lignende stillinger – eksempelvis som Product Owner eller som Projektleder/leder på vej mod rollen som Agil Coach – så kontakt os for at høre nærmere.


Forudsætninger

Alle elementer i uddannelsen tager udgangspunkt i rollen som agil coach, i praksis. Dette stiller krav til deltagernes erfaring fra praksis. For at kunne deltage i uddannelsen er det derfor en forudsætning at:
– Du har mindst 1 års erfaring som Agile Coach eller Scrum Master
– Du har en Scrum Master I Certificering hos Scrum.org eller Scrum Alliance

Har du tilsvarende erfaringsniveau fra lignende stillinger – eksempelvis en Product Owner eller som Projektleder/leder på vej mod rollen som Agil Coach – så kontakt os for at høre nærmere.


Bonusindhold

– Alle Agile Coach Practitioners inviteres til et årligt netværksmøde – faciliteret af Ugilic – med fokus på læringer, vidensdeling og seneste udvikling inden for Agile Coaching
– Alle Agile Coach Practitioners inviteres til et online netværk via Teams, hvor råd og sparring kan opnås direkte fra øvrige Agile Coach Practitioners og Ugilics Agile Coaches


Undervisere

Med en stor interesse for produktudvikling, innovation og digitale produkter, hjælper Rikke mennesker og teams med at samarbejde effektivt på tværs af organisatoriske niveauer og kompetenceområder.

Mobil: 27 63 07 30
Mail: rikke@ugilic.dk


Stefan har siden 2012 hjulpet teams, ledere og organisationer med at forbedre deres evne til konstant at levere værdi til slutbrugeren, ved at integrere agile værdier, principper og praktikker i den konkrete kontekst. Hans mål er at etablere de bedste forudsætninger – menneskelige, organisatoriske og tekniske forudsætninger – for at I kan skabe værdi for jeres kunder

Mobil: 40 40 19 60
Mail: stefan@ugilic.dk


Underviser

Brænder for at hjælpe teams med at implementere teknikker, der understøtter en agil udvikling med fokus på kunden. Philip har en baggrund som softwareudvikler og erfaring med teamcoaching i bl.a. test-drevet udvikling og DevOps-praktikker.

Mobil: 60 61 36 76
Mail: philip@ugilic.dk


Underviser

Med udgangspunkt i mere end 10 års erfaring med agile, hjælper jeg organisationer, teams og medarbejdere til at yde deres bedste ved brug af de agile værdier og principper. Jeg er pragmatisk og tager udgangspunkt i det konkrete behov, og hjælper til at have fokus på at skabe værdi og blive i stand til at kunne levere bedre og hurtigere.

Mobil: 23 10 79 66 
Mail: michael@ugilic.dk