Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Agile Coach Practitioner

21. juni 2021 @ 09:00 2. september 2021 @ 16:30

Som Agil Coach hjælper du teams, ledere og organisationen som helhed, med at levere mest mulig værdi til kunderne, ved hjælp af agile værdier, principper og praktikker. At sikre en solid forståelse for hvorfor og hvordan man arbejder agilt, på tværs af organisationen, er et komplekst ansvarsområde. Det kræver en dyb faglighed og en værktøjskasse der spænder bredt. Vi har udviklet Agile Coach Practitioner forløbet, for at du kan mestre de mange facetter en Agil Coach skal kunne tilbyde.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Bliv Agile Coach Practitioner – Indhold

Bemærk: Uddannelsen foregår som udgangspunkt fysisk. Vi afholder forløbet i små hold på max 8 deltagere.

I Ugilic tror vi ikke på one size fits all. Slet ikke når det kommer til Agile Coaches. Vi har designet dette Agile Coach Practitioner forløb ud fra input og interviews med flere virksomheder, der alle arbejder på forbedre deres evne til at skabe værdi, med hjælp fra Agile Coaches. Vi har sammensat det, således at vi dækker alle de centrale elementer, men samtidig favner mange af de forskellige facetter. Som deltager på Ugilic’s Agile Coach Practitioner forløb kommer du omkring en lang række modeller, praktikker og værktøjer. Du vil efter forløbet have alle kompetencerne til at varetage dit ansvar med at få integreret Agile og løftet organisationens evne til at skabe værdi for kunderne.

Med Agile Coach Practitioner forløbet får du:
– Konkrete værktøjer til coaching af SM’s, PO’s og Teams
– Indsigt i hvordan du som Agil Coach løfter et agilt team fra et modenhedsniveau til et andet
– Værktøjer til produktnedbrydning og til at hjælpe teams med at levere værdi løbende
– Øget indsigt i og forståelse for agile skaleringsrammeværker
– Kompetencerne til at rådgive på tværs af forskellige agile skaleringsrammmeværker, med henblik på at opnå fit-for-purpose organisering
– Evnerne til at indgå i coaching, sparring og rådgivningsseancer med organisationens ledere
– Udgangspunktet til at drive et agilt organisationsdesign og samarbejdsmodel på tværs af teams

Inden vi mødes første gang, kontakter vi dig med henblik på høre nærmere omkring dine erfaringer, dine tanker omkring Agile og Coaching samt dine mål og forventninger. Vores hensigt er først og fremmest at skabe den bedste læringsoplevelse for dig, men vi vil egentlig også bare gerne lære dig bedre at kende.


Program

Alle dage starter undervisningen kl. 09:00 og slutter kl. 16:30. Der vil være et let morgenmad fra kl. 08:30.

21. & 22. juni: Rollen som agil coach
– Velkommen, introduktion, mål & forventninger
– Den agile coach – Spotlight på rollen som agil coach
– Coaching som et professionelt håndværk
– Coaching af Scrum Masters
– Coaching af Product Owners
– Agile Leadership Coaching: Coaching af ledere

1. & 2. september: Værdiskabelse
– Velkommen, opsamling og læringspunkter fra sidst
– Agile Coaching af Teams ud fra deres modenhedsniveau
– Coaching som et professionelt håndværk – Advanced
– Coaching samtalen og coaching cases
– Agile Coaching principper og værktøjer

2. november 2021: Netværksmøde for Ugilics Agile Coach Practitioners
– Fagligt oplæg med fokus på at forstærke læringer fra Agile Coach Practitioner forløbet
– Faciliteret netværksmøde med vidensdeling og læringer siden sidst (forstærkning og forankring af læring)


Målgruppe

Målgruppen for uddannelsen er Agile Coaches og Scrum Masters med erfaring fra praksis, der ønsker at styrke deres faglighed med nye værktøjer, praksis-orienteret træning, nye coaching-modeller og den seneste viden om hvad der virker indenfor kompleks produktudvikling.

Har du tilsvarende erfaring fra lignende stillinger – eksempelvis som Product Owner eller som Projektleder/leder på vej mod rollen som Agil Coach – så kontakt os for at høre nærmere.


Forudsætninger

Alle elementer i uddannelsen tager udgangspunkt i rollen som agil coach, i praksis. Dette stiller krav til deltagernes erfaring fra praksis. For at kunne deltage i uddannelsen er det derfor en forudsætning at:
– Du har mindst 1 års erfaring som Agile Coach eller Scrum Master
– Du har en Scrum Master I Certificering hos Scrum.org eller Scrum Alliance

Har du tilsvarende erfaringsniveau fra lignende stillinger – eksempelvis en Product Owner eller som Projektleder/leder på vej mod rollen som Agil Coach – så kontakt os for at høre nærmere.


Bonusindhold

– Alle Agile Coach Practitioners inviteres til et årligt netværksmøde – faciliteret af Ugilic – med fokus på læringer, vidensdeling og seneste udvikling inden for Agile Coaching
– Alle Agile Coach Practitioners inviteres til et online netværk via Teams, hvor råd og sparring kan opnås direkte fra øvrige Agile Coach Practitioners og Ugilics Agile Coaches


Undervisere

Med en stor interesse for produktudvikling, innovation og digitale produkter, hjælper Rikke mennesker og teams med at samarbejde effektivt på tværs af organisatoriske niveauer og kompetenceområder.

Mobil: 27 63 07 30
Mail: rikke@ugilic.dk


(+45) 31 32 40 22

Se Underviser hjemmeside

Martins mission er at hjælpe ledere med at skabe organisationer, hvor vi ønsker vores børn skal arbejde. For Martin handler det i høj grad om ledelse og derfor har han en særlig passion for at støtte lederne i at gå forrest, når organisationer vælger at introducere Agile.


Stefan har siden 2012 hjulpet teams, ledere og organisationer med at forbedre deres evne til konstant at levere værdi til slutbrugeren, ved at integrere agile værdier, principper og praktikker i den konkrete kontekst. Hans mål er at etablere de bedste forudsætninger – menneskelige, organisatoriske og tekniske forudsætninger – for at I kan skabe værdi for jeres kunder

Mobil: 40 40 19 60
Mail: stefan@ugilic.dk