Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Denne kursus er allerede afholdt.

Agil produktudvikling

1. februar 2021 @ 09:00 16:30

Mangler du inspiration til at udvikle din backlog og udfordre dine interessenter uden at gå på kompromis med budgettet. På kurset Agil produktudvikling prikker vi til “gamle vaner” og forestillinger, og får i løbet af én dag arbejdet os igennem, hvordan vi kan gå få fra idé til handling uden at starte et større maskineri op. Vi kommer til at arbejde med konkrete modeller og værktøjer, der gør dig i stand til at arbejde mere fokuseret på udvikling af dit produkt eller service, både sammen med dit team og dine interessenter.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available

Agil Produktudvikling – Indhold

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med produktudvikling, hvad enten du sidder som “ejer” af produktet, er en del af et produkt/projekt team, har fokus på forretningsudvikling, nørder proces og procesdesign, ønsker at tage mere ejerskab af en backlog eller blot gerne vil forstå mekanikken bag hypotese drevet udvikling.


På dette endagskursus bliver du ført igennem konkrete modeller og værktøjer, der gør dig i stand til at arbejde mere fokuseret med produkt- og procesudvikling. Vi kommer til at arbejde på din medbragte case, og de udfordringer du oplever lige nu. Vi kommer til at sætte mål op for hvordan du skal bevæge dig videre med din case, samt hvem du forventer at ramme. Udover det kommer vi også til at runde emner som agil udvikling, design thinking, design sprints og participatory design.

Kurset vil bl.a. give dig følgende udbytte:
– Indsigt i at arbejde hypotese fokuseret med din produktudvikling
– Forståelse for hvordan du designer et forløb, der kræver minimal effort i forhold til at få startet din idé op
– Du lærer at arbejde fokuseret med personas i forhold til at beskrive og vejlede i udviklingen af dit produkt
– Forståelse for forskellige design teknikker og principper
– Indsigt i forskellige metrikker og brugen af samme til din udvikling
– En masse praktisk erfaring gennem kursets forskellige øvelser


Program

Dag 1:
– Produktudvikling: introduktion og gennemgang af enkelte cases
– Pitch og præsentér
– Beskriv dine udfordringer og optimér din udvikling ved brug ad personas
– Lær at arbejde med antagelser
– Introduktion til risikomodeller
– Metrikker og hypoteser


Målgruppe

Målgruppen for kurset spænder bredt og vil være værdifuldt for alle, der arbejder med produktudvikling i større eller mindre virksomheder. Kurset anbefales derudover også til dig, der gerne vil ryste op i tidligere måder at arbejde projektorienteret på, komme ind til kernen af en udfordring, blive bedre til at pitche, eller til dig, der mangler en kickstarter til at starte et eksperiment op i din virksomhed.


Forudsætninger

Intentionen med kurset er at give dig så meget som muligt med hjem indenfor kort tid. Det er derfor vigtigt at du har en case, der kan arbejdes på, så du allerede om eftermiddagen vil opleve at få tilført ny værdi til den opgave, der optager dig lige nu.


Underviser

Med en stor interesse for produktudvikling, innovation og digitale produkter, hjælper Rikke mennesker og teams med at samarbejde effektivt på tværs af organisatoriske niveauer og kompetenceområder.

Mobil: 27 63 07 30
Mail: rikke@ugilic.dk