Indlæser Kurser

« Alle Kurser

Virtuelt: Advanced Scrum Master

14. december 2020 @ 09:00 15. december 2020 @ 16:30

Du er allerede certificeret Scrum Master – eller også har du praktisk erfaring i rollen som Scrum Master. Du har faciliteret en masse ceremonier og stået ved Scrum tavlen et utal af gange. Du ved hvad der virker, men også hvad der ikke virker, og du søger ny inspiration og flere kompetencer som Scrum Master. Du er klar til at tage næste skridt!

Hvis ovenstående lyder genkendeligt, så er dette kursus noget for dig!

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Advenced Scrum Master – Indhold

Scrum er “simple to understand but difficult to master”. De fleste organisationer som prøver kræfter med Scrum kan hurtigt og umiddelbart høste nogle lavthængende frugter i form af bedre team performance og måske endda målbar værdiskabelse. Men når hvedebrødsdagene er ovre og hverdagen indfinder sig, skal der som regel stærke Scrum Master kræfter til, for at holde motoren i gang.

Hvad gør man når teamet løber lidt sur i ceremonierne, når resten af organisationen aldrig rigtig helt forstod hvad Scrum egentlig går ud på og når kunden stadig bare er for langt væk?

Ugilics Advanced Scrum Master kursus tager udgangspunkt i en række komplicerede cases, som alle deltagere i samarbejde med underviseren sætter sig for at løse. Gennem en høj grad af involvering og praktisk arbejde, kommer vi igennem emner som konflikthåndtering, teamdynamikker, forandringsledelse, ledelseskommunikation, skalering og innovation.

Kursister vil både få helt konkrete værktøjer som kan tages i anvendelse direkte efter kurset, samt få mulighed for at netværke med andre ligesindede og erfarne Scrum Masters fra forskellige steder i dansk erhvervsliv.


Program

Teamet og teamdynamikker
– Hvad er servant-leadership og hvad betyder det i virkeligheden for din rolle?
– Hvad kan du gøre for at øge gejsten og engagementet i teamet?
– Hvordan kan du hjælpe teamet med at øge dets agile modenhedsniveau?
– Hvordan sætter du fokus på øget værdiskabelse og større fremdrift?

Forretningen og produktet
– Hvordan kan du hjælpe teamet med bedre at forstå kunderne og markedet?
– Hvordan støtter du bedst op omkring arbejdet med maksimere den værdi Scrum teamet leverer?
– Hvordan hjælper og coacher du en Product Owner?

Organisatorisk agilitet
– Hvordan agerer du mest hensigtsmæssigt overfor de(n) nærmeste leder(e)
– Hvordan kan du hjælpe resten af din organisation med at få større udbytte af Scrum?


Målgruppe

Kurset henvender sig til erfarne Scrum Masters med både høj teoretisk viden samt praktisk erfaring i rollen som Scrum Master. Vi tager fat dér hvor Agile og Scrum er noget der ligger i baghovedet, og derfor ikke behøver nærmere introduktion. Du kan citere det agile manifest i søvne, kan tegne hele Scrum processen på et whiteboard, og har stået som facilitator for utallige Scrum ceremonier.

Nu er du klar til at gå de næste skridt, og tage fat dér hvor tingene virkelig bliver svære.


Certificering

Certificering er inkluderet i prisen, men det er frivilligt om du ønsker den eller ej. Certificeringen udføres ved kursets afslutning, hvor du har mulighed for at tage testen fra Scrum.org, der ved beståelse medfører certificeringen “Professional Scrum Master II“. Prøven er en engelsksproget, online multiple choice-test med 80 spørgsmål som skal besvares indenfor 60 minutter. Testen skal tages fra din egen computer, som du derfor bedes medbringe på kursets sidste dag.


Forudsætninger

For at kunne deltage på kurset kræver det både forudgående teoretisk viden og praktisk erfaring. Vi anbefaler min. 6 måneders erfaring i rollen som Scrum Master. Mangler du grundlæggende teoretisk viden om Scrum og Scrum Master rollen, anbefaler vi at gennemføre vores grundlæggende Scrum Master kursus.


Undervisere

Jeg har i mere end 15 år beskæftiget mig med at introducere, implementere og justere alle aspekter af agile initiativer. Jeg fokuserer på agile transformationer, og hjælper organisationer med at skabe et miljø hvor arbejdet er værdiskabende og opfattes meningsfuldt.

Mobil: 50 25 60 20
Mail: kristian@ugilic.dk


Stefan har siden 2012 hjulpet teams, ledere og organisationer med at forbedre deres evne til konstant at levere værdi til slutbrugeren, ved at integrere agile værdier, principper og praktikker i den konkrete kontekst. Hans mål er at etablere de bedste forudsætninger – menneskelige, organisatoriske og tekniske forudsætninger – for at I kan skabe værdi for jeres kunder

Mobil: 40 40 19 60
Mail: stefan@ugilic.dk