Scrum Master kursus

Bliv certificeret Scrum Master

Dette Scrum Master kursus er endnu et bevis på, at du hos Ugilic er sikret kvalitet og markedets absolut bedste undervisere. Bemærk, at kurset har en varighed på tre dage og ikke kun to, som langt de fleste andre Scrum Master-kurser på markedet. Det skyldes, at vi også rigtigt gerne vil lære dig en masse konkrete Scrum Master-værktøjer, tips og tricks, som er nødvendige for at blive en god Scrum Master, og ikke blot have fokus på at du skal lære teorien så du kan bestå certificeringen.

Indhold

Dette Scrum Master Kursus er af gode grunde vores mest populære kursus. Gennem praktiske øvelser vil du på dette kursus lære om de centrale elementer i Scrum på en måde, så du får konkrete værktøjer med hjem, klar til brug. Du vil også blive introduceret til facilitering, hvilket ikke blot er en effektiv teknik at mestre som Scrum Master, men reelt en forudsætning for at blive en succesfuld Scrum Master.

Vi har designet kurset ud fra mange års erfaring i netop rollen som Scrum Master og flere hundrede afholdte kurser. Du er derfor garanteret et af de allerbedste Scrum Master-kurser på markedet.

Målgruppe

Kurset henvender sig både til nye Scrum Masters og mere erfarne Scrum Masters, der søger ny inspiration eller nye værktøjer og metoder. Kurset er også for dig, der primært ønsker at blive certificeret, da vi kan tilbyde markedets højeste beståelsesprocent til PSM 1-certificeringen ved kursets afslutning.

Med dette kursus får du dermed det bedst mulige udgangspunkt for at påtage dig rollen som Scrum Master.

Program

Alle dage starter undervisningen kl. 09:00 og slutter kl. 16:30. Der vil være et let morgenmad fra kl. 08:30.

Certificering

Certificering er inkluderet i prisen, men det er frivilligt om du ønsker den eller ej. Certificeringen udføres ved kursets afslutning, hvor du har mulighed for at tage testen fra Scrum.org, der ved beståelse medfører certificeringen “Professional Scrum Master I“. Prøven er en engelsksproget, online multiple choice-test med 80 spørgsmål som skal besvares indenfor 60 minutter. Testen skal tages fra din egen computer, som du derfor bedes medbringe på kursets sidste dag.

Tilmeld dig

Scrum Master-certificering
Århus
d. 16/03/2020 - 18/03/2020

Scrum Master-certificering – English
København
d. 31/03/2020 - 02/04/2020

Scrum Master-certificering
København
d. 21/04/2020 - 23/04/2020

Scrum Master-certificering
Århus
d. 18/05/2020 - 20/05/2020

Undervisere

Rasmus Kaae
Team Coach

Hjælper organisationer, teams og individer til at performe bedre. Vild med Skrum.

Per Beining
Team Coach

Udvikler teams og omgivelser i at forstå agile og adoptere Scrum.

Martin Nymann Vinther
Ugilic facilitator & Transformation Coach

Arbejder med lederskab med fokus på at levere værdi løbende.

Dag 1: Overblikket

Agile & Scrum – det komplette overblik. Gennem et læringsspil giver vi deltagerne indsigt i hvordan de fleste agile processer er bygget op (5 trin), Scrums roller, Product Backlog, Relativ estimering, iterativ udvikling, sprint planlægning, sprint mål, Sprint Review  (Demo) og Sprint Retrospective.

Scrum frameworket – overblikket du har manglet uden at vide det

Dag 2: Et spadestik dybere

Daily Scrum. Tips og tricks til at få det til at virke.

Hvad er tankerne bag det agile mindset, og hvordan kan du bruge det i den virkelige verden til at få Agile til at virke.

Scrum Masteren som facilitator – lær de grundlæggende faciliteringsteknikker og få en introduktion til grafisk facilitering

User Stories og agile krav – hvad er det, og hvordan arbejder man konkret med dem?

Dag 3: Certificering

Forberedelse til certificeringen med spørgsmål/svar og eksempler

Certificering: “Professional Scrum Master I” fra Scrum.org

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk