Professionel grafisk facilitering

Udvid din værktøjskasse med grafisk facilitering

På dette 2 dages kursus vil blive undervist i teknikker til grafisk facilitering – hvordan du som facilitator kan gøre noget let og forståeligt, ved hjælp af forskellige tegne- og kortlægningsteknikker.

Du lærer om materialer og teknikker, som er relevante for de brugsområder, som du arbejder med til dagligt. Vi træner klar komposition, de semantiske genrer som du har brug for, og simple motiver, som du kan anvende til hurtigt at kode informationer i dit arbejde – for eksempel en projektejer, en milepæl eller en deadline.

Alt det lærer du at anvende med opgaver, der
tager udgangspunkt i dit daglige arbejde med at facilitere processer.

Sådan er undervisningen strikket sammen

 

Undervisningen veksler mellem fællesøvelser, der træner hurtig tegneteknik og idégenerering, og individuelle opgaver, hvor du arbejder på en opgave med værdi for dit arbejde.

Vi træner på A3 papir. Individuelle træningsopgaver kan foregå på whiteboard og flipover, for at træne komposition på de mest almindelige materialer/størrelsesforhold. Undervisningen kræver ingen særlige forudsætninger – underviseren tilpasser træningen til dit erfaring og dine behov.

Din træning efter endt kursus

Du bliver kun god gennem træning! Efter kurset har du derfor mulighed for at deltage i et online fællesskab, hvor underviseren og tidligere kursister deler tips og tricks, og hjælper hinanden med individuelle udfordringer.

Med i kursusprisen får du desuden udleveret en startpakke bestående af:

 • Undervisningsbog
 • 4 professionelle tuscher

Kurset forløber over 2 sammenhængende dage

Oversigt

Vi har desværre ingen datoer planlagt på dette kursus lige nu. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at blive skrevet op, eller vi skal afholde kurset som virksomhedskursus hos jer.

Undervisere

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk