Lean Start-up

Lean Start-up

Lær at anvende den metode, som fuldstændig har redefineret hvordan nye produkter bliver bygget og lanceret.

Lean Startup kursus er et en-dags kursus, med en god blanding af teori, eksempler og praktiske opgaver.

Lean Startup er en metode til udvikling af virksomheder og produkter. Metoden er opfundet og beskrevet af Eric Ries. Lean Startup er baseret på hans tidligere erfaring med at arbejde i flere amerikanske startups og Ries hævder, at nystartede kan forkorte deres produktudviklingscyklus ved at benytte en kombination af business-hypotese-drevet eksperimenter, iterative produkt udgivelser, og det, han kalder valideret læring.

Med dette kursus giver vi deltagerne en omfattende gennemgang af konceptet og tankerne bag Lean Startup. Efter kurset vil deltagerne være i stand til selv at benytte den effektfulde metode i sin egen virksomhed/projekt/afdeling.

Tilmeld dig

Vi har desværre ingen datoer planlagt på dette kursus lige nu. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at blive skrevet op, eller vi skal afholde kurset som virksomhedskursus hos jer.

Undervisere

Rikke Thomsen Kornby
Transformation Coach

Faciliterer eksperter, udviklere og ledere til at bygge og forbedre digitale services og processer.

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk