Gratis netværksgrupper under Corona-krisen

Ugilics erfarne teamcoaches tilbyder at facilitere netværksgrupper for Scrum Masters (eller lign.) så længe myndighederne anbefaler at vi alle bliver hjemme. Målet er at dele erfaringer og blive klogere og bedre til at får det hele til at fungere så længe alt skal foregå på distancen.

Pr. 25. marts 2020 har 85 interesserede fra mere end 40 virksomheder meldt sig, hvilket er langt mere end vi havde forventet. Men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at skabe plads til alle, og samtidig sikre en høj kvalitet for alle der deltager.

Du er derfor velkommen til at registrere dig herunder. Vi gemmer kun dine oplysninger for at kunne kontakte dig og tilbyde plads hvis der er nok der melder sig. Du bliver med andre ord ikke registeret nogen steder som modtager af nyhedsbreve eller lign. eller oprettet i en salgsdatabase.

Tilkendegivelsen er helt og aldeles uforpligtende!

Ja, jeg synes det lyder interessant at deltage i en midlertidig online netværksgruppe og vil gerne kontaktes hvis der er tilstrækkelig mange interesserede!

  uLangt væk

  Hos Ugilic sætter vi stor pris på både den formelle og uformelle kontakt med vores kunder og gode venner af huset. Du ser altid velkommen til at række ud efter en konsulent hos Ugilic og vi har altid tid til en uforpligtende snak.

  Adresse

  Trekronergade 149E, 2500, Valby

  Telefon

  +45 42 90 98 98

  Email

  info@ugilic.dk