For Scrum Masters og Agile Coaches

Uanset om du er erfaren eller skal til at starte som Scrum Master eller Agile coach, har vi de kurser, der vil give dig konkrete værktøjer med hjem og som du kan anvende med det samme.

Scrum Master-certificering

Få indsigt i scrum og konkrete værktøjer til Scrum Master rollen med vores mest populærer kursus. Vi har allerede afholdt flere hundrede kurser, så vi kan  garantere, at du får et af de allerbedste Scrum Master-kurser, på markedet.

2 dage     10.900 kr

Læse mere og Tilmeld

Agile Coach Practitioner

En agil coach er ikke blot en avanceret Scrum Master. På dette kursus lærer du hvordan du hjælper teams, ledere og organisationen som helhed med at overgå til en agil kultur og adfærd, baseret på agile værdier, principper og praktikker. Over uddannelsens fem dage bliver du trænet af en række af Ugilics egne erfarne agile coaches og rådgivere.

5 dage     17.900 kr
Læse mere og Tilmeld

Training from the BACK of the Room!

Vil du blive en bedre træner, facilitator og foredragsholder? Lær de bedste praksisser for at skabe workshops og træningssessioner, der inspirerer og involverer deltagerne og er baseret på indsigt fra videnskaben om, hvordan vi virkelig lærer.

2 dage     9.495 kr

Læse mere og Tilmeld

Leading SAFe

Ugilics Leading SAFe® kursus giver dig en grundig introduktion til grundlaget for SAFe, principperne og praksisserne bag og kæder dig på til at drive eller understøtte din virksomheds Agile transformation.

2 dage     10.900 kr

Læs mere og Tilmeld

Facilitering i praksis

Styrk dine evner som facilitator
Brug facilitering til at skabe bedre resultater, og du vil opleve at dine møder og workshops får mere fokus, gennemslagskraft og dialog – til både din, deltagernes og virksomhedens fordel. Med simple, men effektive redskaber kan du som facilitator skabe værdiskabende møder og workshops.

2 dage     10.900 kr

Læs mere og Tilmeld

Bliv din egen (agile) coach

Lær at coache dig selv for at blive bedre til at coache andre. Vil du forbedre din egen trivsel, mentale overskud og forandringsrobusthed? Opnå det ved at blive din egen agile coach hos Ugilic.

2 dage     9.495 kr

Læs mere og Tilmeld

SAFe Lean Portfolio Management

Ugilics SAFe® Lean Portfolio Management kursus giver dig en grundig introduktion til agil porteføljestyring, principperne og praksisserne bag og kæder dig på til at drive eller understøtte din virksomheds PMO til en mere lean og agile porteføljefunktion med fokus på værdi, flow og hastighed.

2 dage     14.400 kr

Læs mere og Tilmeld

Har du spørgsmål?

Gratis online introduktion til agile og scrum

Vi har samlet vores dygtigste undervisere på dette gratis online introduktionskursus i agile og scrum, som er det første af sin art i Danmark. Gennem en række moduler sikrer vi, at du får en grundlæggende forståelse for agil projektledelse og metoden scrum. Inden du tilmelder dig et af de andre kurser, kan du derfor med fordel se nærmere på dette introduktionskursus, som vil sikre, at du får det optimale udbytte af de andre kurser.

Se kurset her